Ceyhan'da vatandaşlardan geçer not alan ilçe başkanları...

Ceyhan'da vatandaşlardan geçer not alan ilçe başkanları...
  • 13 Ağustos 2021, Cuma 0:50

Ceyhan'daki tüm partililer tarafından sevilen tek isim...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  'sahalara inin' talimatı sonrası tüm Türkiye'de AK Parti Milletvekilleri ve teşkilatlar sahalara inerek vatandaşları bir bir dinliyor. Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, ilçe başkanı olarak deklare edildiği günden bu yana sahalarda olması Ceyhanlı vatandaşları ziyadesiyle memnun etmişti. Sorunları bir bir tespit eden Özsoy, çözüm noktasındaki gayretiyle partili partisiz her kesimin takdirini toplamayı başaran isim olmuştu. Özsoy'u başarıya taşıyan unsurların başında, siyasi uslubunun  beyefendiğili kişiliğle yürütmesi nedeniyle Ceyhan'ın en başarılı siyasetçisi olarak anılıyor.

Hızlı başladı...

Deva Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Çakır, partisinin konge sürecini tamamlamasıyla birlikte köy ziyaretlerini aralıksız yürüttü. Çakır'ın hızlı yükselmesinin altında yatan nedenin, eksiksiz yönetimiyle vatandaşın kapısını çalması olarak biliyor. Köy ziyaretlerini sürdürmeye devam ederken, Ceyhan merkezinde de esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Deva Partisi yöneticileri, Çakır'a başkandan çok ağabey sıfatıyla sesleniyor olması, aile düzeni içinde çalışmalarını yürüttüğü gözleniyor. Ceyhan'da gün gün büyüyen Deva Partisi, işini sıkı tutuyor. Başkan Çakır'ın ziyaretleri neşeli sohbete dönüşünce, dertlere biran da deva olunuyor.

Ceyhan'da göze çarpan başarılı ilçe başkanları, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy ve Deva Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Çakır vatandaşlardan takdir toplarken, başarısız ilçe başkanlarını da ayyuka böylece çıkmış oluyor. 

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'un ziyaretleri aralıksız devam ediyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık