YILMA'Z KAYMAKAMIM SİZE İHTİYACIMIZ VAR!

YILMA'Z KAYMAKAMIM SİZE İHTİYACIMIZ VAR!
  • 13 Ağustos 2021, Cuma 1:50

Bugüne kadar Ceyhan'da görev yapan  tüm Kaymakamların vatandaşlarla arasına mesafe koyduğu öne sürülüyordu. Ulaşılması zor bir makam olarak görülmüş, Kaymakamlık binasına gelen vatandaşların eli ayağına dolaştığı günlerden geçildiği her daim söyleniyordu. Ceyhan, ilk kez vatandaşlarla iç içe olan, devletin sıcak yüzünü vatandaşlara dönen, her cuma, Şehit ailelerini ziyaret ederek talep ve isteklerini soran, ihtiyaç sahiplerine devletin imkanlarını seferber eden, telefonla dahi ulaştığınızda anında çözüm odaklı hizmet eden devlet adamı Dr. Bayram Yılmaz'ı Ceyhanlı'lar anlatmakla bitiremiyor. 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in ruhsuzlaştırdığı Ceyhan'da, tek sevindirici haber, Kaymakam Yılmaz'ın insan odaklı devletin sıcak yüzünü vatandaşa döndermesi oldu. Pandemi sürecinde üstün çalışma gayreti gösteren Yılmaz, sokaklara inerek, vatandaşlara bir bir uyarılarda bulundu. Ceyhan'lıların sağlıklarından endişe etti. Kimi zaman sosyal medyadan, kimi zaman sokaklarda gezerek alçak gönüllülükle, ağabey oldu, kardeş oldu, baba oldu, amca oldu, oğul oldu, bir oldu. Ceyhan'da vakalar arttığında, bangır bangır bağırdı, (Aman dikkat!) Kaymakam Yılmaz'ın çığılığı bizler içindi. Sokaklarda, caddelerde yürünmez bir hal olan yollara en çok da Kaymakam Yılmaz tepki gösterdi. "Ceyhan'lılara bunları yaşatmaya kimsenin haddi değil" der gibi söylendi Hülya Erdem'e. En ivedi şekilde yollar tamamlanıp, şehrimin insanı ferah içinde yaşamalı diye haykırıyordu, kim için? Ahmet abi senin için, ayşe teyze torunun için, Ali dede rahatlığın için...

Devletimiz güneş gibi aydınlanırken Ceyhanlı'ların üstüne, CHP'li Belediye "ille de kara bulut, ille de ruhsuz şehir" imajını bizlere geçirmeye çalışıyorlar. 18 Kişinin seçtiği atanmış Belediye Başkanı, hayatı boyunca göremeyeceği makama oturdu. Rüyasında görse, yakın dostu Öznur Akcan'a "üstümü örtmedin mi, g... açıkda kalmış olmalı" espirisinde bulunurdu.

Acil yasa çıkmalı. Ne kadar ilçe belediyeler varsa, kapatılmalı. İlçe de Kaymakamlıklara, İl de Valiliklere verilmeli. Hülya hanımı "ne oldum delisi yapacağımıza", Dr. Bayram Yılmaz gibi devlet adamlarına emanet edelim belediyelerimizi.  

(Ersin Sucu yazdı)

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık