Hülya Erdem halinden memnun!

Hülya Erdem halinden memnun!
  • 12 Ağustos 2021, Perşembe 23:29

Ceyhan'da yıllardır süre gelen yol sorununun yanı sıra, ilçe sessizliğe büründü. Sosyal belediyecilikten bihaber olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, halinden memnun tavırları ilçede yaşayan vatandaşları çileden çıkardı. 18 kişi tarafından seçilen en başarısız atanmış belediye başkanı olarak Ceyhan tarihinde yerini alan Erdem’in, sosyal medyada belediyeciliği gerçekleştirdiği Ceyhan’ın dört bir yanında konuşuluyor. Ceyhan’lılar, sosyal belediyecilik hizmetinden yoksun bırakılmaya devam ediyor.

Yaşadığı şehirden keyif alamayan Ceyhanlı vatandaşlar, ‘Kadıneli’ adı altında sosyal belediyecilik beklerken, sosyal medya belediyeciliği gerçekleştiren Belediye Başkanı Hülya Erdem’e tepki yağdırdı.

Özel Kalem müdür vekili sıfatı taşımamasına rağmen, Öznur Akcan’ı belediye içinde siper olarak kullanan Erdem’e bir büyük tepkide kendi çalışanlarından geldi. “Öznur hanım çelikten duvar olmuş kendisine. Hülya hanıma ulaşmak zor bir hal aldı, derdimizi anlatamaz hale geldik. Bizler, hayatımızda böyle bir belediye başkanı görmedik. Mutsuz, huzursuz ve heyecansız bir hayat sürer hale geldik. Maaşının tarihini bekleyen bir belediye başkanına şahit oluyoruz.”

Ceyhan’lılar sesini yüksek tondan yükseltmediği sürece, Hülya Erdem’den hizmet beklemenin zor olduğu kanaatinde bulunan bazı vatandaşlar, “ Erdem’in başkan olduğu günden bu yana yapmış olduğu tek bir hizmet gösterebilirmisiniz? Sorusunu yöneltti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in vurdumduymaz bir tavrı olduğunu söyleyen yakın çalışma arkadaşları, "Türkiye yansa, dönüp bakmaz, o kadar da gamsızdır ne hizmet bekliyorunuz kardeşim" dedi. 

Mahalle ve köy şenlikleri düzenleyen Ceyhan Belediyesi, Türkiye'de yanan ormanları görmezden gelip, şenliklerde yakın dostu Öznur Akcan'la halaylar çekmişti. Ceyhan'lıların dertleriyle dertlenmeyen bir belediye başkanına sahip olan Ceyhan'ları zor süreçler bekliyor. 

Hülya Erdem’in iş bilmezliği yüzünden, Ceyhan Belediyesi çiftliğe döndü! Hülya Erdem’in iş bilmezliği yüzünden, Ceyhan Belediyesi çiftliğe döndü!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık