YÜREĞİR'DE TAM GÜNLÜ KREŞ AÇILDI

YÜREĞİR'DE TAM GÜNLÜ KREŞ AÇILDI
  • 25 Kasım 2019, Pazartesi 15:26

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir 80 öğrenci kapasiteli kreşin Atakent Mahallesinde hizmete açıldığını yeni kayıtların devam ettiğini söyledi. Sabah 08.00 akşam 17.00 arası hizmet verecek kreşte 3 öğün yemek veriliyor. Kreşlerin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını belirten Başkan Kocaispir ''Çocuklarımız kreşe gittiklerinde sosyalleşmeyi, özgüveni, başkalarına saygı duymayı, becerilerinin gelişmesini, dil gelişimi, spor alışkanlığı, öğrenme alışkanlığı ve düzenli yaşama uyum sağlamayı öğrenirler.'' diyerek uzman eğiticiler tarafından eğitimlerin verildiğini söyledi.

Çalışan ailelerin de büyük ihtiyaç duyduğu tüm günlü kreşi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kocaispir "0-6 yaş arasını kapsayan erken çocukluk dönemi, gelişimin en hızlı olduğu dönemdir. Bu nedenle okul öncesi eğitim, çocuklarımız için hayati öneme sahiptir. Çocuklarımız fiziksel, zihinsel, sosyal, duygusal olmak üzere gelişimini 4 farklı alanda sürdürürler. Hizmete açtığımız kreşimizde çocuklarımızın oyun saatleri, uyku saatleri, yemek saatleri ve eğitimleri düzenli olarak veriliyor. Atakent Mahallesi'nde hizmete açtığımız kreşimizde öğrenci kayıtlarımız devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

Atakent Mahallesinde yeni hizmete açılan kreşin tam gün olarak hizmet verdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Hizmete açtığımız kreşimizde çocuklarımıza 2 öğün kahvaltı ve öğle yemeği veriyoruz. Kreşimizde eğitim sınıfları, oyun alanı ve uyku odaları da mevcut. Buraya gelen çocuklarımız hem oyun oynuyorlar, hem de temel eğitim alıyorlar. En önemlisi ise çalışan ailelerimiz güvenli bir şekilde çocuklarını buraya bırakabiliyorlar. Yüreğir'e yeni kreşler açmak için çalışmalarımız sürüyor." dedi. Başkan Kocaispir kültürevlerinin tamamında kursa gelen ailelerin ve vatandaşların da faydalandığı yarım günlü kreş hizmetlerinin de devam ettiğini söyledi.

YÜREĞİR'DE YOL SEFERBERLİĞİ YÜREĞİR'DE YOL SEFERBERLİĞİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık