BÜNÜL GİDİYOR, ÖMERLER GELİYOR!

BÜNÜL GİDİYOR, ÖMERLER GELİYOR!
  • 25 Kasım 2019, Pazartesi 15:05

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül’ün istenmediğini şuradan anlarsınız…

Devlet Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve ilçelere atanacak başkanlar ile ilgili “Ömer” arayışları sürerken, Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün yerine atanacak isimler kulislerde konuşulmaya başlandı.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın ataması yapılmadan önce, Bünül ve ekibi, “Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Bilici olacak” algısıyla, Ceyhan kamuoyunu meşgul etmişti. Basının karşısına geçip, “Ceyhan Belediyesi’nde her hangi bir akrabam çalışmışsa, istifa ederim, istifa etmezsem namussuzum” talihsiz açıklamasından sonra istifa etmemesi ve kendi yöneticileri tarafından da istenmeyen isim olan Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül kara kalemle üstü çizildiği öğrenildi.

Önümüzdeki hafta sonuna kadar Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanının belirleneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ak Parti’nin yeni ilçe başkanı olacak isimlerde tartışılmaya başlandı. Projelerle göz dolduran mahalle başkanlarının desteğini alan ve gençlerin ağabeysi olarak tanınan iş adamı İlhami Kolukırık’ın yanı sıra, Ceyhan Belediyesi’nin eski meclis üyesi ve siyasetçiler tarafından da tam not alan Taner Cerit, genç neslin ısrarla tercih ettiği TÜMSİAD Ceyhan Şube Başkanı Rıdvan Akın, usta siyasetçi Erol Kahraman’a yakınlığıyla bilinen Ali Karabatak, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın gençlik kolları başkanlığı dönemindeki mesai arkadaşları Hakan Uçaral ve Sami Özsoy, eski ilçe başkanı Cemal Saim Çetenak’ın yerine vekalet eden Ali Cem Sandıkçı, önceki dönem ilçe yöneticisi İbrahim Gökçedağ ve yine kamuoyunda kendisini konuşturmayı başaran Salih Çetinoğlu, Boydak döneminde kontenjan meclis üyesi adayı olan Avukat Salih Aydın, Önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapmış olan Avukat Bülent Demirel ve Musa Oral, Ak Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığı, Milletvekili adayı olan Cengiz Özal’ında Ak Parti İlçe Başkanlığı için adı sık sık gündeme geldi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olan birçok ismin olduğu, Muhammed İslam Bünül’e tepki olarak algılandı.

Ak Parti’de bir çok isim konuşulsa da, İlhami Kolukırık, Taner Cerit, Rıdvan Akın ve Hakan Uçaral arasında ilçe başkanlığı’nın belirleneceği kulislerde yankılanmaya başlandı.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık