Başkan Çetin, şiddete karşı pedal çevirdi

Başkan Çetin, şiddete karşı pedal çevirdi
  • 25 Kasım 2019, Pazartesi 15:35

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında düzenlenen etkinlikte bisiklete bindi. Çukurova Belediyesi ile Adana Doğa Sporları ve Bisiklet Derneği’nin birlikte düzenlediği etkinliğe bisikletiyle katılan Başkan Soner Çetin, kadına şiddetin önlenmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Kadına şiddetin önlenmesi için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de pedal çevirdi.

Çukurova Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin Adana Doğa Sporları ve Bisiklet Derneği ile birlikte 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü  kapsamında, “Şiddete Dur Demek İçin Harekete Geç” sloganıyla düzenlenen etkinlik Çukurova Belediye binası bahçesinde başladı.

Evinden bisikletle belediye binasına gelen Başkan Soner Çetin burada çoğunluğunu kadınların oluşturduğu bisikletçiler buluştu. Ellerinde kadına şiddeti protesto eden dövizler taşıyan bisikletçiler Başkan Soner Çetin’i alkışlarla karşıladı. Günü ölümsüzleştiren hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından bisikletçiler pedal çevirmeye başladı.

Soner Çetin’in de aralarında bulunduğu katılımcılar Türkmenbaşı Bulvarı’ndan Turgut Özal Bulvarı güzergahını izleyerek Kenan Evren Bulvarı’na geçtiler oradan da etkinliğin sona erdiği Yurt Mahallesi’ndeki Atatürk Kadın Yaşam Köyü’ne ulaştılar.

Etkinliğin ardından Başkan Soner Çetin, Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’na giderek buradaki Kadın Ürünleri Pazarı’nı ziyaret etti ve kadınlarla sohbet etti.

Başkan Soner Çetin güne yine erken başladı Başkan Soner Çetin güne yine erken başladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık