GÖZLER SPOR BAKANINDA! MESKİSPOR BAŞKANI ŞİKE YAPACAĞINI AÇIKÇA BEYAN ETTİ…

Böyle spor adamı olmaz olsun...

GÖZLER SPOR BAKANINDA! MESKİSPOR BAŞKANI ŞİKE YAPACAĞINI AÇIKÇA BEYAN ETTİ…
  • 20 Şubat 2020, Perşembe 22:40

Bal ligi 5. Grupta mücadele eden Ceyhanspor Pazar günü Mersin deplasmanında Meskispor’la karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabakaya damga vuran Meskispor Kulüp Başkanı Akgün Lülü’nün bir TV kanalına verdiği demeç sporseverleri çileden çıkardı.

Meskispor Kulüp Başkanı göz göre göre şike yapacağını beyan etti. Lider Ceyhanspor’un hemen ardından 2. Sırada yer alan İçel İdmanyurdu’nun şampiyon olması için herşeyi yapacaklarını ifade eden Meskispor kulüp başkanının açıklamaları şikeyi gözler önüne serdi.

Meskispor Kulüp Başkanı Akgün Lülü Tv kanalına şöyle konuştu: “Meskispor’dan ziyade, bizim buradaki ilk işimiz bu nereye gidiyorsa gitsin, bizim idmanyurdumuzun yolunu açmak.Meskispor küme düşüyor mu düşsün!Ben buna razıyım… İdmanyurdumuz şampiyon olsun, bizim tek temennimiz onların yolunu açmak. Bu maça İdmanyurdu için çıkacağız”

Meskispor Kulüp Başkanı Akgün Lülü’nün açıklamasının ardından gözler TFF’ye çevrildi.  Akgün Lülü’nün açıklamalarının ardından sporseverler Lülü’ye tepki gösterdi. “Meskispor Kulüp Başkanı Akgün Lülü’yü kulübün kapısından bir daha içeri girmemesi gerektiği ve bir an önce istifa ederek kara lekeyi temizlemeli, hangi kulübün başkanı olduğunu unutan birine kulüp teslim edilmemesi gerektiğini ifade ettiler. Meskispor taraftarlarını hiçe sayan İçel İdmanyurdu’nun şampiyonluğunu isteyen Lülü şikeci başkan olarak tarihe geçti.   

Ceyhanspor’dan İçel’e Mesaj: “Mekanın sahibi geri geldi” Ceyhanspor’dan İçel’e Mesaj: “Mekanın sahibi geri geldi”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık