Ceyhanspor’dan İçel’e Mesaj: “Mekanın sahibi geri geldi”

Ceyhanspor’dan İçel’e Mesaj: “Mekanın sahibi geri geldi”
  • 15 Aralık 2019, Pazar 23:59

Geçtiğimiz hafta Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu deplasmanına giden Ceyhanspor, 1-0 mağlup olarak evine dönmüştü, İçel maçında 10 kişi kalan ve penaltı kaçıran yeşil beyazlılar İçel’i elinden kaçırmıştı.

İlk devrenin son maçında yeşil beyazlılar İdman Yurdu 1925 sporu konuk etti. İçel İdman Yurdu da Sorgun Belediyespor deplasmanına çıktı. Zekeriya, Murat ve Muhammed’in golleriyle İdman Yurdu 1925 sporu 3-1 geçen Ceyhanspor, bir yandan da Sorgun Belediyespor İçel İdman Yurdu maçının sonucunu bekledi. Sorgunspor İçel İdman Yurdu’nu 3-0 yenmeyi başardı. Ceyhanspor ligin ilk yarısını averajla lider kapattı.

Ceyhan Şehir Stadyumunda panzerler liderlik şarkıları söylerken, soyunma odasında da aynı çoşku devam etti. Soyunma odasına giden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Kulüp Başkanı Hülya Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları İlker Önük ve Gürsel İlci soyunma odasında yaşanan coşkuya eşlik etti. Soyunma odasındaki coşkuda, “İçel İdman Yurdu, mekanın sahibi geri geldi” diyerek, İçel’e göndermede bulundular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık