BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN ' KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ' VURGUSU

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN ' KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ' VURGUSU
  • 23 Aralık 2019, Pazartesi 23:16

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir kurum müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Altyapı kurumları Aksa Çukurova Doğalgaz Adana Bölge Müdürü Tufan Duman, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu ve Toroslar Edaş Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı'yı ziyaret eden Başkan Kocaispir "Kurumlarımızla işbirliği içinde planlı bir şekilde çalışırsak karşımıza çıkacak ek maliyetleri önler böylece milli servetin heba olmasının önüne geçeriz.'' dedi.
Yapılacak çalışmalarda kurumlar arası işbirliğinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Kocaispir ''Şuanda Adana'da bütün kurumlarımızla iyi bir diyalog zemini oluşturduk. Her hangi bir mahallemizde veya sokağımızda bir çalışma yapacaksak bütün kurumlarımızla haberleşip yapılması gereken bütün çalışmaları birlikte yapmayı amaçlıyoruz.
Kurumlarımızla işbirliği içinde planlı bir şekilde çalışırsak karşımıza çıkacak ek maliyetleri önler böylece milli servetin heba olmasının önüne geçeriz.'' dedi.
 

Yaşanılabilir bir Yüreğir için bütün kurum, kuruluş, STK ve iş dünyası ile işbirliğinin süreceğini belirten Başkan Kocaispir ''Yüreğirli hemşehrilerimize hizmet için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İlçemize yapılacak bütün yatırımların önünü açacak, yasalar çerçevesinde kolaylık sağlayacak, destek olacağız." şeklinde konuştu. Başkan Kocaispir ayrıca Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük'e de nezaket ziyaretinde bulundu.
 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e ziyaretleri için teşekkür eden kurum müdürleri ise ''Sayın Başkan Yüreğir'de yaptığımız bütün çalışmalarda bize destek oluyor. Yeni yatırımlar için bizleri teşvik ediyor. İşbirliği içinde planlı çalışmalarımız devam edecek." dediler.

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık