BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE
  • 18 Aralık 2019, Çarşamba 10:43

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir verdiği sürpriz bir ziyaretle Köprülü Mahallesi'nde oturan Şaziye Taştan ile Kışla Mahallesinde oturan Fatma Özcan'a tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireyleri her zaman koruyup kollayacaklarını belirten Başkan Kocaispir ''Belediyemiz imkanları doğrultusunda elimizden geldiği kadar engelli  kardeşlerimize yardımcı olmaya, onların hayatını kolaylaştırmaya çaba sarf ediyoruz." dedi.

''ENGELLİ BİREYLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ''

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak gerektiğini belirten Başkan Kocaispir ''Engelli kardeşlerimiz hayata nasıl sabırla inançla tutunuyorlarsa, biz de sevgi ve şefkat ile onlara hayatı kolay ve yaşanılır hale getirmeliyiz. Asıl olan yüreklerimizin, duygularımızın ve niyetlerimizin engelli olmamasıdır. Engelli bireylerimize sahip çıkmak sosyal sorumluluğun yanı sıra bir insanlık görevidir.'' diyerek Yüreğir'de yaşayan bütün engelli vatandaşlara imkanlar ölçüsünde sahip çıktıklarını söyledi.

Yüreğir'de engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırıp, sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak amacıyla Yüreğir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'nin faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Başkan Kocaispir Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, daha kolay bir hayat sürdürmeleri için gereken çalışmaları yapıyoruz. Engelli Koordinasyon Merkezimizde hobi ve meslek kursları vererek bir şeyler başarabildiklerini görerek sosyal yaşamın bir parçası oluyorlar.

Özel olarak dizayn ettiğimiz araçlarımızla engelli kardeşlerimizi her gün evlerinden alıyor Yüreğir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezimize getiriyoruz. Engelli kardeşlerimiz buralarda kendilerine yeni bir sosyal çevre kazanıyor, hem de kendilerine yeni bir uğraş buluyorlar. Düzenlenen meslek kurslarına katılıp bir taraftan da meslek sahibi oluyorlar.'' dedi.

YÜREĞİR'İ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Her gün Yüreğir'in sokaklarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kocaispir ''Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin sokaklarını karış karış gezip vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözümü için uğraşıyoruz. Bundan sonra da vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Ay, Kocaispir’i ziyaret etti… Ay, Kocaispir’i ziyaret etti…

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık