ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDE HAMDİ YAĞAN DÖNEMİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDE HAMDİ YAĞAN DÖNEMİ
  • 14 Şubat 2022, Pazartesi 14:49

Ceyhan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı. CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP’li Selahattin Menteş’in desteklediği aday Soner Bahtiyar ve Avukat Hamdi Yağan’ın aday olduğu seçimde, Bahtiyar’ın seçimden çekilmesiyle, Avukat Hamdi Yağan tüm oyları alarak başkanlığa seçildi.                   

ADD Ceyhan Şube Başkanlığı seçimine Hülya Erdem, Fikret Cirit ve Selahattin Menteş damga vurdu.

Avukat Hamdi Yağan’ın karşında sadece aday olan Soner Bahtiyar’ın olmadığı, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve CHP’li Doktor Selahattin Menteş’in de karşında olduğu öğrenilirken, ADD seçimini bu üç isme rağmen kazanan Avukat Hamdi Yağan oyların tamamını alarak başkan seçildi. Soner Bahtiyar’ın çekildiği ADD seçiminden kaybedenin Erdem, Cirit ve Menteş’in olduğu kulislerde yankılandı.

ADD Yönetim Kurulu;

Başkan Hamdi Yağan,

Gökhan İlci, Kenan İnce, Dilek Keskin, Sibel Türker, Mehmet Lütfi Bayrak ve Zeki Kızıl

Denetleme Kurulu; İsmet Aslıpek, Mehmet Taş Taştekin ve Ahmet Cemil Özdemir

Disiplin Kurulu; Nurgül Cerit, Serdar Topbaş ve Arif Baysal

Üst Kurul listesi; Çetin Ökmen, Abdullah Kutluca ve Zeki Gül, olarak belirlendi.

Başkan Hamdi Yağan, “Öncelikle beni bu kutsal göreve seçen tüm üyelerimize, kıymetli büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu seçimi hepimiz kazandık, yani Mustafa Kemal’in askerleri kazandı. Bizler el ele verip, daha çok çalışacağız. Pandeminin etkisini kaybetmesi ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Derneğe üye olanlarla birebir ilgilenmenin yanı sıra çeşitli faaliyetlere devam edeceğiz. Eski Başkanımız Sayın Necdet Cildan'dan aldığımız bayrağı daha yukarlara taşıyacağız. Atatürkçü Düşüncenin Ceyhan'da daha çok güçlenmesi özellikle de gençlik arasında daha da köklenmesi adına gerek teorik, gerek pratik her türlü faaliyetlerimiz de sürecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık