Sosyal medya bunu konuşuyor, Ahmet Tontu'nun 2 ayrı özelliği!

Sosyal medya bunu konuşuyor, Ahmet Tontu'nun 2 ayrı özelliği!
  • 14 Şubat 2022, Pazartesi 19:48

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası seçimlerine aday olan İsmail Yıldız ve mevcut başkan Ahmet Tontu arasında kıyasıya bir yarış olması bekleniyor. Selahattin Güler'in başkan olduğu dönemde aday olan İsmail Yıldız, Güler'e ecel terleri döktürmeyi başarmıştı. O dönem 6 oyla seçimi kaybeden İsmail Yıldız, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Güler, tekrar başkan seçildikten sonra, başkanlığı Ahmet Tontu'ya teslim etmişti.  

Mevcut Başkan Ahmet Tontu’nun seçim tecrübesizliği olmasına rağmen, Toprak ve Dorak ailelerinden aldığı destekle yoluna devam ediyor.  2014 Yılında Nurettin Bozkurt’a ait alanda kurulan kermesin, dönemin zabıta müdürü tarafından kaldırılması istenmişti. Kermes esnafının tepkilerinemaruz kalan dönemin zabıta müdürü ısrar edince, Ahmet Tontu tarafından tepki verilerek, "Bu kermes kaldırılamaz, sizin belediye başkanınız da buralarda gezdi" diyerek resim gösterdiği sosyal medyada gündem olmuştu.

Yıl 2022 Ahmet Tontu yine sahnede…

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu o dönem, kermes esnafının yanında durarak, kermes esnafını mağdur edemezsiniz çıkışı gerçekleştiren Tontu, bu kez aynı yerde kurulan kermese sahip çıkmayarak kaldırılmasını istedi. Kermes esnafının tepkisiyle karşılaşan Tontu, kermes esnafını kaldırdı ve Ceyhan Kaymakamına, Emniyet Müdürüne teşekkür etti. 

Sosyal medyadan Tontu’ya tepkiler vardı. 2014 yılında ki Tontu’ya mı, 2022 yılındaki Tontu’ya mı inanacağız, hangisi gerçek Tontu? Diyerek tepkilere maruz kaldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık