AK Parti'li Mehmet Ay, CHP'li Zeydan'ın yalanlarını bir bir sıraladı

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Otoyol bağlantı noktaları nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı eleştiren Başkan Ay, 2 bağlantı noktasının Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden açılacağını duyurdu.

AK Parti'li Mehmet Ay,  CHP'li Zeydan'ın yalanlarını bir bir sıraladı
  • 04 Nisan 2022, Pazartesi 21:36

Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay, bugün düzenlediği basın toplantısında CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar‘ı yalancılık, şovmenlik, siyasi rantçılık ve şark kurnazlığıyla suçladı. 

Karaların Adana’nın içinden çıkılamaz trafik sorununun tek müsebbibi olarak gösteren Ay, “ Geçmiş dönemde başlatılan projelerin hiçbirine dokunmadı. 15 Temmuz Köprüsüne elini sürmedi, Girne ve Yavuzlar köprülerinin hali ortada. Bunlar da Adana trafiğinin bir parçası değil mi?” şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı, parti grubu olarak Büyükşehirin borçlanmasına bu yatırımların devam etmesi koşuluyla onay verdiklerini hatırlatıp, “Yalancı ve şova dayalı bir siyaset sergileyip hiçbirine dokunmadı. Bunun yansıra kendi projelerinin hiçbirini hayata geçiremedi varsa gidip eğer varsa hep birlikte bakalım” dedi. 

Ay, şöyle devam etti: 

“Türkmenbaşı Bulvarı ile ilgili süreçte tamamen algı ve şova dayalı bir yöntem sergiledi. Kendi uhdesinde olup yapmadığı sorumlulu Karayollarının üzerine attı. Paylaştığı tweeti silerek geri adım attı, protokolü bahane edip siyasi rant hedefleme peşinde koştu. Hiçbir projesi olmayan, hizmeti yapamayan bir belediye başkanının şark kurnazlığına, siyasi rantçılığına şahitlik ediyoruz. Mağdur edebiyatı yapmak suretiyle başarısızlığını örtme çabasını açıkça görüyoruz. Adana’nın trafik sadece Türkmenbaşı’na bağlamak vatandaşla alay etmekten başka bir şey değildir.

Kaldı ki Cumhur İttifakı mensupları olarak belediyenin ve Zeydan Karalar’ın önünü tıkayıcı hiçbir girişimde bulunmadık tam tersine yardımcı olmaya çalıştık.

Son olarak şunu söylemek istiyorum.

Bugün itibarıyla gün içerisinde ilerleyen saatlerde Mavi Bulvar civarında gidiş ve geliş yönünde iki otoyol bağlantısı trafiğe açılacak. Sayın Bakanımız ve Karayolları çalışmalarını tamamlamak üzere. Diğer bağlantılar da büyük şehirin eksiklerini giderilmesi halinde trafiğe açılabilir hale gelecek.

Konuyu biraz daha açarsak Ceyhan'dan Mersin istikametinde Alparslan Türkeş'e çıkan otoyol bağlantısı ile Mersin'den Ceyhan istikametindeki Mavi Bulvar otoyol bağlantısı açılacak. Diğer 2 bağlantı noktası ise Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Adana Büyükşehir Belediyesi'nden istemiş olduğu değişiklikler yapıldıktan sonra yeniden aktif edilecek." 

Ceyhan'da Hurdacılara Sıkı Takip Ceyhan'da Hurdacılara Sıkı Takip

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık