Ceyhan'da Hurdacılara Sıkı Takip

Ceyhan'da Hurdacılara Sıkı Takip
  • 04 Nisan 2022, Pazartesi 21:19

Kanunen suç olmasının, kamunun ve vatandaşların malına azarar vermesinin ve toplumda tepkilere  yol açmasının yanında, vatandaşa sunulan hizmetlerin de aksamasına sebep olan metal ve kablo hırsızlıkları ile mücadele kapsamında Ceyhan'da hurda alım satımı yapan tüm yerler ve şahıslar Ceyhan Kaymakamlığı'nca oluşturulan ekip tarafından denetlendi. 

30 Mart günü Zabıta, Maliye ve Emniyet ekipleri tarafından koordineli bir şekilde Ceyhan'da bulunan hurdacılara yapılan denetimlerde,13 hurdacı kontrol edilmiş; 6 hurdacının ruhsatsız bir şekilde ikametlerinde hurda malzeme satışı yaptığı tespit edildi; Zabıta ekipleri tarafından tutanak tutularak mühürlendi,

Hurdacılık yapan bir şahsın evinin bahçesinde ASKİ'ye ait olduğu tespit edilen rögar kapakları bulundu. Şahıs hakkında Adli  ve İdari islem başlatıldı.

Denetimler ilçe genelinde periyodik aralıklarla devam edeceği öğrenildi. Kaymakamlıkça, vatandaşlara hizmet sağlayan şehrin, su tesisatı ile elektrik ve telefon kablo hırsızlıklarına karşı duyarlı olmaları, şüpheli durumlarda derhal güvenlik birimlerini veya 112'yi aramaları istendi. 

Emekli aylığı 1.250 TL; emekli ikramiyesi 40 bin lira artacak Emekli aylığı 1.250 TL; emekli ikramiyesi 40 bin lira artacak

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık