Sezonun İlk Antrenmanı Başladı

Sezonun İlk Antrenmanı Başladı
  • 26 Ağustos 2023, Cumartesi 12:34

Ceyhanspor sezonun ilk antrenmanına Ceyhan Şehir Stadyumu'nda çıktı.

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, STK Temsilcileri, Ceyhan İlçe Başkanları ve Ceyhanspor yönetiminin katılımlarıyla gerçekleşen ilk antrenmanda büyük bir heyecana ve mutluluğa şahit olundu. Ceyhanspor'un yeni yönetimi ile geçmiş senelerde yaşanan sıkıntıların bittiği ve açtıkları yeni sayfaya güzel başarılar yazacakları biz sezon bekleniyor.

Ceyhanspor'un bu mutlu anına şahit olmak için orada bulunan Tam Adana TV ekibi, katılımcılara mikrofon uzattı.

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Fahrettin Varlı: "Arkadaşlar öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sezon olsun. Sezonun başından sonuna kadar birbirimize güven dolu güzel maçlar, güzel bir sezon, başarılı bir sezon çıkaracağımıza benim inancım tam. Maddi, manevi anlamda bugüne kadar yaşanmış olan hiçbir sorunu size yaşatmayacağımızın taahütünü de burda kameralar önünde veriyorum. Allah'ın izni ile iyi bir Ceyhanspor olacak. İyi bir Ceyhanspor izleteceğiz. Hepinize hoşgeldiniz diyorum. Protokolümüze de hoşgeldiniz diyorum. Tüm Ceyhanımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Ceyhanspor Teknik Direktörü Ramazan Abacı: "Öncelikle hoşgeldiniz. Yeni sezonumuz Ceyhan'a, Ceyhan halkına, bizlere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah iyi sonuçlar alarak hedeflere adım adım gitmek için burdayız. Çabalayacağız. Mücadele edeceğiz. Teşekkür ederim. Sağolun."

Ceyhanspor Takım Kaptanı Samet Alparslan: "Öncelikle mülki amirlerim hoşgeldiniz. Ceyhanspor zorlu bir süreçten sonra şimdi sahaya çıktı. Perde arkasındaki durumları az çok başkanımız, hocalarımız ve biz biliyoruz. Bizim istediğimiz Ceyhanspor efsanesini geri getirmek. Bu tek başına, iki kişiyle, üç kişiyle olabilecek bir şey değil. Tüm mülki amirlerimizden biz, bu Ceyhanspor'u yaşatmak için birlik ve beraberlik istiyoruz. Futbolda benim son senem. Ceyhanspor formasını tekrar giymek nasip olacak. Bu formayı bana tekrardan giydirmeyi teklif eden Fahrettin abime, başkanıma sonsuz teşekkürler. İnşallah biz elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz. Tabiki gönül şampiyonluk ister. Biz o hedefte ilerleyeceğiz. Arkadaşlarıma ben o konuda çok güveniyorum. Hepsinin kareterlerine, futboluna kefilim. İnşallah özlenen Ceyhanspor'u bir şekilde bu sahada herkese göstereceğiz. Herkesin ayaklarına sağlık. Buraya kadar geldiniz. İnşallah bu tribünleri doldurmak için biz gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Teşekkürler."

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem: "Ceyhanımız için, gençlerimiz için, Ceyhan halkı için çok iyi bir atılım. Ceyhanspor Başkanı ve yönetimine şimdiden teşekkür ediyorum. Gençlerimizin en azından bu sene keyifli maçlar izleyeceğini düşünüyorum. Ceyhanımız için hayırlı uğurlu olsun."

Ceyhan AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy: "Bizim için gerçekten çok mutlu olduğumuz bir gün. Ceyhanımızın milli takımı Ceyhansporumuz bizim için çok önemli ve çok değerli. Tabi bir iki yıldız bazı şanssızlıklardan dolayı Ceyhansporumuz hakettiği yerde maalesef olamadı. Ama ve lakin bugün inşallah başta yönetici kadrolarımız bu sorumluluğu üstlenmek üzere, hepsi birbirinden kıymeti futbolcu kardeşlerimizle, abilerimizle beraber, Ceyhansporun eski günlerdeki gibi, başarılardan başarılara koştuğu, kazasız, belasız ve en önemlisi sporcularımızın sakatlıktan uzak olduğu, güzel, şahşahlı, şehrimize yakışır bir sezon geçirmesini diliyorum. Herkese hayırlı olsun. Taşın altına elini koyan herkesten de Allah'tan razı olsun. Biz de üzeriöize ne düşüyorsa yapmak noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ne varsa hazırız, ne varsa bizler de gerekeni yapacağız. Yeterki Ceyhansporumuz iyi olsun, başarılı olsun. Bu tribünlerde hep birlikte Ceyhansporumuz bize sevinç çığlıkları attırsın. Hepimize hayırlı olsun. Bereketli güzel bir gün olsun inşallah." ifadelerini kullandılar.

 

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık