AK Parti Ceyhan'da kazan kaynıyor...

AK Parti Ceyhan'da kazan kaynıyor...
  • 26 Ağustos 2023, Cumartesi 14:21

Tam Adana Tv de ekranlara gelen Hodri Meydan'a Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Azmi Ertan konuk oldu.

Adana ve Ceyhan gündemine dair her şeyin konuşulduğu Hodri Meydan'da AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy ve sıfatıyla yazmış olduğumuz 28. Dönem Milletvekili Adayı Dinçer Dinç'in yeni atanan Adana Valisine ziyareti sonrası. AK Parti Ceyhan İlçe yöneticilerinin tepkisine neden oldu. Hodri Meydan öncesi Dinç ve Özsoy, Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu'yla telefonla konuştu. O konuşmanın detaylarına öfkelenen Sucu şöyle konuştu:

"Gazeteciler olarak teşekkür beklemiyoruz, yalan yanlış da bir haber yapmadık. Vali Bey'e yapılan ziyaret sonrası, İlçe Başkanı Sami Özsoy'un yöneticileri götürmeyip, Dinçer Dinç'i götürmesine aşırı tepki var. Sayın Özsoy ve Dinç'in ziyaretini biz haberde yapmıştık. Kendisinin aday adaylığı süreci söz konusuyken Sayın Dinç'in de aday adaylığı söz konusuydu. Bu durum AK Partili yöneticilerin tepkisine neden oldu. Sayın Dinç bize tepkili. zaman zaman sizin yaptıklarınızı takdirde ettik. Burada gazetecileri Hedef göstermek doğru değildir, telefonda konuşup söylemek istediklerinizi söyleyip yüzümüze telefon kapatmak, saygısızlıktır. Şiddetle kınıyorum kendisini. Bizim karın ağrımız yok. Kendi yöneticilerine yaptıkları saygısızlığı bir kenara koyup, gazeteciden çıkarmak hadsizliktir. Kimse bizim aklımızla dalga geçmesin. Bu zihniyetler nasıl olurda Ceyhan'a talip olurlar. Rahatsız olanlar kendi yöneticileri, bizler değildik. Sayın Dinç ne il yöneticisi ne de ilçe yöneticisi ne olarak sıfatlandırmak gerektiğini bizler gayet iyi biliyoruz. Bize ders vermeye kimsenin haddi değil. Bu terbisyesizliğe şahit olan Ceyhanlı'lardan özür dilemeli." diyerek tepki göstedi. 

Çukurova İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Azmi Ertan ise; "Sami Özsoy'un Milletvekili Adayını ziyarete götürmesi, bana göre yanlış bir hadise. Sanki onu tanıtıma götürmüş gibi. Valiyi ziyarete gittiğinde muhtarı ziyarete gitmiyorsunuz. Yönetim Kurulu ile valiye gitmek daha doğru olurdu. Hatasından ötürü sana teşekkür etmeleri gerek. Sayın Sucu halkın gönlüne girmek için böyle bir şeye gerek yok." diye konuştu. 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık