Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’den çarpıcı açıklamalar…

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’den çarpıcı açıklamalar…
  • 01 Şubat 2022, Salı 0:20

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’e yönelik eleştiriler bitmek bilmiyor. 3. Ligde mücadele eden yeşil beyazlılar küme düşmenin eşiğine geldi. 17 sırada yer alan Ceyhanspor, son 4 haftada kalesinde 25 gol görünce, taraftarlar çileden çıktı.

Sosyal medya hesabından taraftarlarla diyaloga giren Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’ü istifaya çağıran ‘Panzerler Gurubu’ Kulüp binasını mesken tuttu. Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’e yönelik eleştiriler sosyal medyada çığ gibi büyünce, kendisine ait sosyal medya hesabından seslenen taraftaralar seslenen Şengül çok sert açıklamalarda bulundu.

Şengül; “Ben verdiğim karardan daha önce dönmedim. Cümle alem bir gelse dönmem. İsteyen istediği yoldan gelsin. Ağa olsun, paşa olsun, sadrazam olsun, 7 başlı ejderha olsun dönmem. İzleyelim, bakalım bu saatten sonra da bu iş şeref meselesidir.” Açıklamalarında bulundu. Taraftarların istifa çağrılarına kulak kapatan Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’ün sert açıklamaları spor camiası ve Ceyhan’da geniş yankı uyandırdı.

Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu, Ceyhanspor Kulüp Başkanı Onur Şengül’e telefonla ulaşarak görüşme yaptı. “Ceyhan’da böyle tepkiler varken, kulüp olarak başarısız bir sezon geçirirken, hala neden diretiyorsunuz” sorusunu yönelten Ersin Sucu’ya açıklamalarda bulundu.

Onur Şengül; Ceyhanspor’u ben borçla devraldım. Önceki başkan Kalkavan’ın borçlarını ödeyerek kulüp başkanlığına oturdum. Kulüp Başkanı olduğumda elime yönetim listesi verildi. Buraya gelene kadar cebimden paralar harcadım. Emek verdim. Şimdi çıkmışlar beni eleştiriyorlar, istifa etmemi bekliyorlar. “Verin harcadığım paraları, gideyim” Bu açıklamanın ardından Ersin Sucu;

 “Bu güne kadar birçok kulüp başkanı gördüm, hiç birinden bu kelimeyi duymadım.”

Şengül: “O dönem amatördeydi, şimdi profesyonel bir takımız. Her ne olursa olsun başkanlığı bırakmayacağım. Benim karşıma biri çıkıp gelip de başkan sana destek olalım diyen olmadı. Tek başıma buralara kadar getirdim. Onca masraflar yaptım. Versinler paramı istifa edeyim.” Açıklamalarında bulundu. 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık