TEMAYÜLDE ÖNE ÇIKAN İSİMLER…

TEMAYÜLDE ÖNE ÇIKAN İSİMLER…
  • 21 Ekim 2020, Çarşamba 15:59

Ceyhan, Seyhan ve Yüreğir İlçe Başkanlığı seçimleri için, başkan adaylarına yapılan Temayül yoklamasında ön plana çıkan isimlerin netlik kazandığı konuşuldu.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, kongrede aday olmayacağını açıklaması sonrası gözler adaylara çevrildi. Temayülde oy kullanan mahalle başkanları, parti kurmaylarına seslendi: “Toparlayıcı bir ismin koltuğa oturması en doğru karar olacağının mesajlarını verdiler” Temayül yoklamasında öne çıkan isimler de belli oldu.

Mahalle Başkanlarının birçoğu İş adamı İlhamı Kolukırık’a destek verdiği, ana kademe, gençlik ve kadın kollarının da teveccühünü alarak Temayül yoklamasında 1. Sırada yer almayı başardı.

Mevcut İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül tarafından da desteklenen Mustafa Kiraz 2. Sırada yer alırken, 3. Sırada Taner Cerit Temayülde en çok oyu almayı başaran isimler arasına girdiği öne sürüldü.

Ceyhanlı vatandaşların teveccüh gösterdiği temayül yoklamasında Ceyhan’da öne çıkan isimler değişmedi. Ceyhanlı vatandaşların güvenoyunu alan İlhami Kolukırık 1. Sırada yerini alırken, Mustafa Kiraz 2. Sırada vatandaşların teveccühünü aldı. Başkan adaylığı müracaatı olmayan Musa Oral 3. Sırada, Taner Cerit 4. Sırada Murat Yürük 5. Sırada yerini aldı.

AK Parti’de kongre şölenine adım adım yaklaşırken, İlçe Başkan adaylarını heyecanlı bekleyiş sürüyor. AK Parti Genel Merkeze gidecek olan 3 ismin kimler olacağı merak ediliyor.

Önce kuyularını kazdılar, sonra destek verdiler! Önce kuyularını kazdılar, sonra destek verdiler!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık