CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nden işçilere akıl almaz tehdit!

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nden işçilere akıl almaz tehdit!
  • 25 Mayıs 2023, Perşembe 14:30

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi işçilere " Oyunuzu Kılıçdaroğlu'na vereceksiniz, fotoğrafını çekip bize göstermezseniz işten çıkarılacak" talimatı verdiği iddia edildi. Bu durum üzerine AK Parti İl Başkajı Mehmet Ay açıklamalarda bulundu: 

Ay: "Adanamızın şerefli, haysiyetli Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanının size verdiği “Oyunuzu Kılıçdaroğlu’na verip, fotoğrafını çekin” talimatı bir suçtur.

Amirlerinizin verdiği bu talimat kanunlara aykırıdır. Siz kıymetli bürokratlarımızın, memurlarımızın ve işçilerimizin bu suça ortak olmayacağınızı ve oyunuzu bu kör zihniyete gasp ettirmeyeceğinizi biliyorum.

Bu sebeple kanunsuz emirler yerine getirilmez…

✔️ Bir çağrı da sandık kurulu başkanlarına yapmak istiyorum!

Sayın sandık kurulu başkanları; belediye başkanının bu kanun tanımaz çağrısını geçersiz kılmak için sizler de sadece hukuk kurallarını uygulayın. Ve 'Oy kabinine herhangi bir kamera ve cep telefonu ile girmenin yasak olduğu' hükmünü istisnasız herkes için uygulayın.

Adana’mıza yakışır bir seçim ortamı için lütfen pürdikkat edelim…

Son olarak;CHP’nin Genel Başkanı Bay Bay Kemal’in toplumun tüm kesimlerini fütursuzca, arsızca ve ahlaksızca tehdit ettiğine alışkınız. Zeydan Karalar da onun izinden gitmek isteyebilir. Ama biz buradayız, buna asla müsade etmeyeceğiz!

Unutmayın, bu milletin size olan cevabı Allah’ın izniyle pazar günü sandıkta çok ağır olacaktır." İfadelerinde bulundu.

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nde skandal görüntüler CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nde skandal görüntüler

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık