CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nde skandal görüntüler

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nde skandal görüntüler
  • 25 Mayıs 2023, Perşembe 13:12

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Çukurova Fuarcılık A.Ş'de yaşanan skandal olaylar nedeniyle vatandaş isyan etti.

Tam Adana Gazetesi ihbar hattına gelen görüntüler şok etkisi yarattı. Depremzedeler için toplanan yardım kolileri Adana Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından kendi evlerine ve CHP'li yandaşlara taşındığı iddiası tepkilere neden oldu. Görüntülerde yer alan personellerin, kolileri taşıdığı görüldü. Çukurova Fuarcılık A.Ş'de yaşanan şok gelişme sonrası, mesai saatin dışında Adana Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından, binanın ışıkları kapatılıp, bir kadının içeriye giriş yaptığı, sabah saatlerinde çıktığı görüldü. Kadının sabaha kadar Çukurova Fuarcılık A.Ş'de ne için kaldığı bilinmiyor.

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Depremzedeler için toplanan yardım kolilerin, CHP'li yandaşlara, siyasi rüşvet olarak vatandaşlara dağıtıldığı iddia edildi. Çukurova Fuarcılık A.Ş'de yaşanan skandallarla ilgili, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın görüntülerle ilgili kamuoyuna nasıl bir açıklama yapacak merak ediliyor...

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık