Ceyhan'ın alt yapısı çözüme kavuşuyor!

Ceyhan'ın alt yapısı çözüme kavuşuyor!
  • 12 Şubat 2020, Çarşamba 20:41

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR CEYHAN’IN ALT YAPISININ DEĞİŞMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

1923 yılında kurulan Ceyhan Belediyesi’nin ihmal edilmiş alt yapısı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatı ile değiştiriliyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar 270 km’lik alt yapı çalışması için Adana Büyükşehir Belediyesi Yatırımlar Daire Başkanlığı Su ve İnşaat Şube Müdürü Mustafa Karakütük ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Ceyhan’ın alt yapı sorunları masaya yatırıldı.

Kanser Üreten Asbest Borular Değiştiriliyor

Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Adana Büyükşehir Belediyesi Yatırımlar Daire Başkanlığı Su ve İnşaat Şube Müdürü Mustafa Karakütük ; “Ceyhan 1. Kısımda yer alan Esentepe, Yarsuat, Küçük Kırım, Altıocak, Sanayi Sitesi ve Belediye Evleri Mahallerinde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde çalışmalar devam ediyor. 2011’de çıkan yasa gereği insan sağlığını tehdit eden, kanser üreten asbest boruları değiştiriyoruz. Toplamda 100 km’lik alt yapı çalışması tamamlandı” dedi. Geriye kalan 170 km’lik alt yapı çalışmasının Eylül ayında tamamlanacağını bildiren Karakütük “ Merkez mahallerde alt yapı sorunlarını gidermek için okulların kapanmasını bekliyoruz. Merkez mahallelerde şu anda alt yapı çalışması yaparsak vatandaşlarımız mağdur olacaktır. Asfaltlama çalışmaları da biz alt yapı sorununu çözdükten sonra yapılacak. Şimdiden vereceğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Her şey vatandaşımızın sağlığı için” dedi.

“Bize Kalan Yoklukla, Parasızlıkla, Kötü Mirasla Ceyhan’ın Derdine Derman Olacağız”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; Ceyhan Belediyesi 1923 yılında kurulmuş bir belediye. Yıl 2020, alt yapı çalışmasını Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar başlatıyor. Önümüzde zorlu bir süreç var. Hemşehrilerimin yıllardır asfalt beklediğini biliyorum. Ama biz de önceki yönetimlerin yaptığı gibi alt yapı sorununu gidermeden asfaltı dökersek Ceyhan kanserli borulardan su içmeye devam eder. Yapılan yollar her su patlağında, her arızada yeniden kazılır. Bu köstebek yuvası gibi yollardan kurtulmak mümkün olmaz. Çalışmalar süresince hemşehrilerimin anlayış göstermesini rica ediyorum. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem de biz gece gündüz demeden, soğuk, sıcak demeden Ceyhan için çalışıyoruz. Ama zamana, sabra ve anlayışa ihtiyacımız var. Bize kalan yoklukla, parasızlıkla, kötü mirasla Ceyhan’ın derdine derman olacağız ” ifadelerini kullandı.

Ceyhan’da yapılmayanı yaptılar Ceyhan’da yapılmayanı yaptılar

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık