Yüreğir Belediyesi'inden soğuk havada sıcak çorba

Yüreğir Belediyesi'inden soğuk havada sıcak çorba
  • 12 Şubat 2020, Çarşamba 20:45

Yüreğir Belediyesi, soğuk kış günlerinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde vatandaşlara sıcak çorba ikram ediyor. Günlük en az bin 500 kişinin içini ısıtan çorba ikramı ile vatandaşlarla belediye arasında gönül bağının güçlendiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Paylaşma kültürümüzü her daim canlı tutarak geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yüreğir Belediyesi, haftanın belirli günlerinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta ve hasta yakınlarına, öğrencilere ve sabahın erken saatinde işe giden vatandaşlara çorba ikram ediyor. Günlük yaklaşık bin 500 kişiye dağıtılan çorba ile Yüreğir Belediyesi, ikram geleneğinin en güzel örneği sergilemiş oluyor.

Yüreğir halkının büyük takdirini kazanan bu uygulamadan vatandaşların oldukça memnun olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Soğuk kış günlerinde ikram edilen çorbalarımız, vatandaşlarımızla belediye arasındaki gönül bağını güçlendiriyor. Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi önünde sabahın ilk ışıkları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarına, öğrencilerimize, çalışan kardeşlerimize haftanın belirli günlerinde sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma kültürümüzü her daim canlı tutarak geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde gönül birliği kurmuş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

YÜREĞİR'DE OLASI BİR AFETTE  TOPLANMA ALANLARI BELİRLENDİ YÜREĞİR'DE OLASI BİR AFETTE TOPLANMA ALANLARI BELİRLENDİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık