Ceyhan Devlet Hastanesi Organ Bağışı Haftası nedeni ile program düzenlendi

Ceyhan Devlet Hastanesi Organ Bağışı Haftası nedeni ile program düzenlendi
  • 05 Kasım 2019, Salı 23:08

Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa İlçe Sağlık Müdürü Hürrem Cebeci Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Barış Kartal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer, İlçe Garnizon Komutanı Ersin Ağça, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, kurum müdürleri, Devlet Hastanesi yönetimi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, günün anlam ve önemini belirten şiir, organ bağışının önemini anlatan sinevizyon gösterimi sunuldu.

 

Organ ve Doku Nakli Bağış Koordinatörü Uz. Dr. Selçuk Barlas ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim görevlisi organ nakil ekibinden Doç. Dr. Gökhan Sarıtaş, organ bağışının önemli olduğunu ifade etti.

 

Ceyhan Devlet Hastanesi’nde stajyer olarak görev alan Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu’nun kızı İlayda Sucu, organ bağışı haftası nedeniyle tertiplenen programda okuduğu şiirle izleyenleri mest etti. İlayda Sucu günün anlam ve önemini belirleyen şiiri okurken salonda gözyaşları hakimdi. Şiir sonrası gözyaşlarına hakim olamayan İlayda Sucu programa damga vurdu.

HABERE AİT VIDEO

https://youtu.be/BOVeIE-JlZI
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık