CTO Başkanı Can,13. Uluslararası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları Açılış Törenine Katıldı.

CTO Başkanı Can,13. Uluslararası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları Açılış Törenine Katıldı.
  • 06 Kasım 2019, Çarşamba 21:31

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 13. Uluslararası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarları açılışına Ceyhan Ticaret Odası’nı temsilen CTO Başkanı Şeref Can katıldı.

Başkan Can, Çukurova'yı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çiftçiler ile tarımsal kuruluşların temsilcilerine tanıtmak için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederken, yeni üretim teknolojilerini takip etmek amacı ile fuara katılımın çok yoğun olduğunun da altını çizdi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere kent bürokrasisini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarımla ilgili oda, dernek ve tarım alanında üretim yapan özel kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.

Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslar arası Adana Tarım, Sera ve Bahçe Fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ceyhan Ticaret Odası Üyeleri stant açtı. Stant açan üyeleri stantlarında ziyaret eden Başkan Can Ceyhanlı firmaları fuarlarda görmekten onur duyduklarını ifade etti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık