Zeydan'ın balonunu, Mehmet Ay patlattı!

Zeydan'ın balonunu, Mehmet Ay patlattı!
  • 18 Ekim 2022, Salı 23:22

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın iddiası ortalığı karıştırdı. Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinin Osmaniye'ye bağlanacağı iddiasında bulunan Zeydan Karalar'a AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay çok sert dille tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay: "Sayın Karalar, Adana’nın tek bir karış toprağının bir yere gittiği yok, böyle bir gündem de yok. Bu yaptığınız açıklama kocaman bir yalan.Yalan siyasetinizle insanların zihinlerini bulandırıyorsunuz. Hem Adana’mıza, hem de komşu şehrimiz Osmaniye'ye büyük kötülük ediyorsunuz. Beceriksiz Başkan ,yine kendi siyasi pozisyonu için Adana üzerinden algı operasyonu yapıyor. Beceriksizliğini,iş bilmezliğini ve hizmetsizliğini gölgelemek için ortaya attığı yalanlarla algı oluşturmaya çalışıyor. Zeydan Karalar, “Ortaya bir yalan at” stratejiniz Adana’da tutmaz! Şehrimizin kazanımları Adanalıların kazanımıdır. Bu kazanımlar,iktidarımız döneminde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde şehrimize kazandırılmıştır. Hizmetsizlikle ün yapmışların, yalanlara sarılıp gölge etmesini istemiyoruz. Zeydan Karalar bu işleri bırak işine bak!" dedi.

 

Ceyhan ve Yumurtalık ilçesini Osmaniye'ye bağlayacaklar iddiası! Ceyhan ve Yumurtalık ilçesini Osmaniye'ye bağlayacaklar iddiası!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık