“Suni Gündem Yaratma, Hizmet Yap!”

“Suni Gündem Yaratma, Hizmet Yap!”
  • 18 Ekim 2022, Salı 23:46

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Osmaniye’nin Büyükşehir yapılıp Ceyhan ve Yumurtalık’ın da Osmaniye’ye bağlanacağına dair iddiasına Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’ndan sert cevap geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sarıeroğlu, Zeydan Karalar’ı hizmetteki beceriksizliğini örtüp suni gündem yaratmaya çalışmakla suçladı. 

İşte, Sarıeroğlu’nun o sözleri: 

“Zeydan Karalar hayal ürünü bir gündem daha yaratarak beceriksiz, hizmetsiz belediyecilik anlayışını yine örtmeye çalışmış.

Bu balon ve yalan siyaset anlayışını ayıplıyorum, kınıyorum.  Adana’nın 15 ilçesine, yüzölçümüne ilişkin herhangi bir gündem, çalışma ya da plan YOK. Zeydan Karalar, yaptığı doğru olmayan açıklama ile hemşehrilerimizi yanıltmış, aldatmıştır. Bunun için Adana’dan özür dilemelidir. Adana’nın enerjisini suni gündemlerle artık harcamayın. Billboard ve slogan siyasetini bırakın, Adana, büyükşehir olmasına yaraşır hizmet bekliyor.” Zeydan Karalar, Osmaniye'nin büyükşehir belediyesi vasfı kazanabilmesi için Adana'nın bir bölümünün Osmaniye'ye bağlanabileceğini ve bu iddiayı da Adana Valisi Dr. Süleyman Elban'a bildirdiğini iddia etmişti. 

Zeydan'ın balonunu, Mehmet Ay patlattı! Zeydan'ın balonunu, Mehmet Ay patlattı!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık