YÜREĞİR'DE YEŞİL ALANLAR HIZLA ÇOĞALIYOR

YÜREĞİR'DE YEŞİL ALANLAR HIZLA ÇOĞALIYOR
  • 18 Aralık 2019, Çarşamba 21:16

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir'de yeşil alanları, çocuk parklarını ve dinlenme alanlarını hızla çoğaltıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan parkların ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını aksatmadan yaparken yeni parklar ve yeşil alanlar ilçeye kazandırılıyor. 19 Mayıs Mahallesi'ne çocuk oyun alanı ve dinlenme alanı yapılırken Akdeniz Mahallesi'ne çocuk oyun alanı, vatandaşların spor yapmaları için fitness alanı ve dinlenme alanı yapıldı. Yeşilbağlar Mahallesi'ne ise çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinlenme alanı yapıldı.

Yakapınar Mahallesi'ne yapılan çocuk oyun alanı ve dinlenme alanına ise Barış Pınarı Harekat alanı Rasulayn Bölgesinde YPG/PKK'lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel'in adı verilerek şehidin adı ölümsüzleştirildi. Park içerisinde çocuk oyun alanları ve dinlenme alanı mevcut. Vatandaşların dinlemesi için ilçeye yeni yeşil alanlar ve parklar kazandırmaya devam edeceklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Doğru planlama ve yönetimle çevreye duyarlı, yaşayanların memnun, görenlerin yaşamak istediği bir Yüreğir için çalışıyoruz." dedi.

Yüreğir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan parklarda bozulan oyun alanları, yeşil alanlar, oturma bankları, kaldırım taşları, park içerisindeki yollar ve yürüyüş parkurlarının bakım ve onarımlarını düzenli bir şekilde yapıldığını belirten Başkan Kocaispir ''Ekiplerimiz vatandaşlarımızın dinleneceği alanları ve çocuklarımızın oyun alanlarını düzenli şekilde bakım onarımını gerçekleştiriyorlar. Bunun yanı sıra Yüreğir'imize yeni yeşil alanlar, çocuk parkları ve dinlenme alanları kazandırmaya devam edeceğiz.'' diyerek uygun alanlara yeni parklar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ŞEHİDİMİZİN ADINI YAŞATIYORUZ

Yakapınar Mahallesi'ne yapılan çocuk oyun alanı ve dinlenme alanına ise Barış Pınarı Harekat alanı Rasulayn Bölgesinde YPG/PKK'lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel'in adının verildiğini belirten Başkan Kocaispir ''Vatanı için gözünü kırpmadan şahadete yürüyen yiğitlerimiz için ne yapsak azdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve güveni için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz. Şehidimizin adı artık parkımızda yaşayacaktır.'' dedi.

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN TEKERLEKLİ SANDALYE

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık