YILLARDIR OTURDUĞUN KOLTUĞUN HİÇ Mİ HATIRI YOKTU?

YILLARDIR OTURDUĞUN KOLTUĞUN HİÇ Mİ HATIRI YOKTU?
  • 09 Kasım 2020, Pazartesi 21:26

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Bakanı Ahmet Tontu’nun makam aracı ve odanın hesapları haczedildi.

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu’nun makam aracı ve odanın hesapları eski sekreter Nesrin Acar tarafından icraya verildi. Makam aracı yediemin deposuna çekildi.  Selahattin Güler’in, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını yürüttüğü dönemde, Ceyhan Belediyesi eski Başkanı Alemdar Öztürk’ün yardımcılığını yapmıştı. O dönem, Bakkallar ve Bayiler Odası’nın sekreteri olan Nesrin Acar, Güler tarafından Belediyede çalışmaya başlamıştı. Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler nereye gittiyse, sekreteri Nesrin Acar’ı da yanında götürdü.  Acar’ın, Kent Konseyi’nin genel sekreteri olarak görev aldığı biliniyor. Güler’in sözünden çıkmayacağı herkes tarafından bilinen Nesrin Acar, odadan tazminatı alamayınca, Yıllardır görev aldığı Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odasına haciz gönderdiği öne sürüldü.  Oda Başkanı Ahmet Tontu’nun aracını icraya vermesi kafalarda soru işareti yarattı.  Ahmet Tontu’nun desteği sayesinde 7-8 oyla ( seçim, başkan adayı İsmail Yıldız tarafından mahkemeye götürülmüş ve seçimde şaibe olduğuna dair dava devam ediyor.) Zar zor seçimi kazanan Güler, diyet olarak AK Parti’den başkan aday adayı olmak için görevini Tontu’ya bırakmıştı. Tontu başkanlığını Güler’e, Güler başkanlığını Tontu’ya borçluydu.

Şimdi Güler neden Nesrin Acar’a sabret demedi?

Ahmet Tontu’nun başarılı çalışmaları Güler ve bazılarını rahatsız mı etti?

Nesrin Acar, neden odayı Güler döneminde icraya vermedi?

Bakkal Amca ünvanına sahip Güler, neden Bakkallar Odası Başkanı Ahmet Tontu’nun zor duruma düşmesine seyirci kaldı?

Tontu’nun başarılı çalışmaları kimleri rahatsız etti?

Selahattin Güler’in yakını olarak bilinen Nesrin Acar, yıllardır yediği kabı temizler mi bilinmez(!) Güler’in emri doğrultusunda,  Nesrin Acar’ın Bakkallar ve Bayiler Odasını haczettiği dillere düştü.

Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin vatandaşı uyardı Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin vatandaşı uyardı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık