Ceyhan'da ATA'mızı andık!

Ceyhan'da ATA'mızı andık!
  • 10 Kasım 2020, Salı 17:33

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 10 Kasım Atatürk'ü anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in izinde hiç durmadan yürüyeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 82. yıldönümünde Cumhuriyet Meydanında törene katılarak onu büyük bir özlem, şükran ve minnetle andık. 

Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Cumhuriyet’in banisi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıldönümünde, bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlılığıyla sonsuza kadar yaşayacak, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir. Bu inançla, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ü saygıyla selamlıyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

YILLARDIR OTURDUĞUN KOLTUĞUN HİÇ Mİ HATIRI YOKTU? YILLARDIR OTURDUĞUN KOLTUĞUN HİÇ Mİ HATIRI YOKTU?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık