“Ters Kelepçe”

“Ters Kelepçe”
  • 20 Aralık 2020, Pazar 16:15

Ceyhan’da 19 Aralık sabaha karşı 05.00 saatlerinde gerçekleştirilen rüşvet operasyonu ile birlikte, eski Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler, belediye meclis üyesi ve başkan yardımcısı Gürsel İlci, belediye meclis üyeleri Nuri Toprak ve Umut Topal, belediyede müdürler Abidin Kayar ve Gül Derya Demir ile birlikte birçok işadamı ve müteahhit gözaltına alınmıştı. Gözaltılar da en dikkat çeken durum ise Bakkallar ve Bayiler Odası eski Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler’in “TERS KELEPÇE” ile sevk edilmesiydi. Selahattin Güler’in ters kelepçelenmesi sosyal medyada ve dedikodu kazanında geniş yankı uyandırdı.

Peki, ters kelepçe kimlere uygulanıyordu; İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu "Asayiş 2019 Değerlendirme Toplantısı’nda” yaptığı konuşmada, ters kelepçe takılmasını gerektiren olayları şöyle sıraladı: "Ters kelepçe, uyuşturucu kaçakçısı, satıcı elbette ki eğer bu saldırgan bir pozisyon ortaya koyuyor, zarar verecek nitelikte pozisyon ortaya koyuyorsa buna takılabilir. Cinsel taciz, kadına şiddet, takılabilir. Terör, burada imtina etmenin de bir anlamı yok. Kim terörle beraber bu ülkenin başına bir musibet getirmeye çalışıyorsa ona her şey mubahtır, yapılabilir. Ters kelepçe takılabilir. Bunun dışında, mafya, organize suç şebekeleri, bunlar da eğer sıkıntılı bir durum söz konusuysa, saldırgan hal söz konusuysa olayın durumuna göre takılabilir.

İçişleri bakanımızın da açıklamasına istinaden gerçekleştirilen operasyon basit bir rüşvet operasyonu değil de çete operasyonu mu? Sorusunu akıllara getiriyor. Veya Selahattin Güler polise mukavemet mi gösterdi? Sokakta konuşulana bakılır ise de gözaltı esnasında Selahattin Güler’in bazı siyasi ve tanıdıklarını aramaya çalıştığı istediği, sonuca ulaşamayınca da sinirlenerek mukavemet gösterdiği bu yüzden ters kelepçelendiği söyleniyor. Ceyhan kamuoyunda çokça şikâyet hakkını kullanan Selahattin Güler’in yapılan uygulamayı yargıya taşıyabileceği konuşuluyor. Bekleyip göreceğiz.

Rüşvet operasyonunun en akılda kalan karesi hiç kuşkusuz son yıllarda her dönem belediyeyi dizayn ettiği iddia edilen Selahattin Güler’in TERS KELEPÇELİ hali olacaktır.

HABERE AİT VIDEO


Hülya Erdem sessizliğini neden koruyor, Erdem İstifa edecek mi? Hülya Erdem sessizliğini neden koruyor, Erdem İstifa edecek mi?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık