Hülya Erdem sessizliğini neden koruyor, Erdem İstifa edecek mi?

Hülya Erdem sessizliğini neden koruyor, Erdem İstifa edecek mi?
  • 20 Aralık 2020, Pazar 15:59

Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen operasyonda, Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti 23 kişinin evine eş zamanlı baskınlar düzenlenmişti.

Ceyhan Belediyesi’ne yönelik gerçekleşen “Rüşvet” operasyonunda sessizliğini koruyan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den Ceyhanlılar açıklama bekliyor.

CHP İl Başkanlığı ancak akşam saatlerinde sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. CHP’li eski belediye başkanı Kadir Aydar’la birlikte Belediye Başkan Yardımcısı ve müdürlerinin gözaltına alınmasından sonra ortalıkta gözükmeyen Hülya Erdem’den tek bir açıklama gelmedi.

Bilindiği üzere, Hülya Erdem bir dönem Ceyhanspor’a başkanlıkta yapmıştı. Polis, Ceyhanspor kulüp binasında da geniş çaplı araştırmalarda bulundu. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ve Ceyhanspor Kulüp Başkanı İlker Önük’ün neden sessiz kaldıklarının düşündürücü olduğunu ifade eden Ceyhanlılar, her iki başkandan da açıklama bekliyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem gibi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da Ceyhan Belediyesi’ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili açıklama yapmadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık