Tercih Senin...

Tercih Senin...
  • 01 Mayıs 2023, Pazartesi 18:54

2014 yılından bu yana, AK Parti'nin Ceyhan'da ilk kez, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarına şahit oluyorum.

Belediye seçimlerinde, adayı beğenmeyip tepki mitingleri, Milletvekili seçimlerinde listedeki sırasını beğenmeyip, çalışmayan AK Parti'liler, 14 Mayıs seçimlerinin kritik bir seçim olduğunu gayet iyi anlamış durumda.

Erol Kahraman 8. Dinçer Dinç 11. Melike Doğan 12. sırada olmasına rağmen, AK Parti'nin 2001 ruhuna yakışır şekilde çalışmasını takdirle karşılıyorum. Adana'daki üye sayısını artırarak, Türkiye'nin en çok üye sayısına iki kez ulaşarak birinciliği elinde tutan Adana'nın Ferrari Başkanı Mehmet Ay 'ın, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tekrar seçilmesi için fren kullanmadığını biliyorum. Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy 'u 20 yıldır tanırım. İnanmışsa, olay bitmiştir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en fazla oy çıkacak ilçe, Ceyhan olacaktır. Türkiye nefesini tutarak tarihinde ilk kez sonucunu kestiremediği, kağıtların yeniden dağıtılacağı, seçmen çeşitliliğin ön plana çıkacağı, 2 milyonun üzerinden yeni genç seçmenin sandık başına gidecek. Erdoğan'ı, sadece 6'lı masanın ve masanın altında bulunan PKK destekçilerinin mi istemediğini düşünüyorsunuz? Kendi kendine yetecek duruma gelen, her bir toprağına can vereceğimiz güzel ülkemize göz dikenlerin amacını bilmemek mümkün mü?

ABD'si, İsrail'i, Fransa'sı, Yunanistan'ı İngiltere'si ve hatta bazı Arap Ülkeleri, Erdoğan'ı istemiyor. SİHA'na göz diktiler, İHA'nı istemediler, TOGG'un kıskandılar, köprülerini, yollarını barajlarını, petrollerini yok etmek istediler. Türkler, bize muhtaç değil diyerek, içerdeki İrlandalı'ları harekete geçirdiler.

Her bir oyun kıymeti harbiyesi çok yüksek. Oyunu, ya Milletin Adamı'na kullanacaksın, Ya da ABD'nin maşalarına... T

ercih senin...

Enter

 

12:47

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık