Soğuk havalar geride kalacak! Sıcaklıklar tam 14 derece birden artacak

Mayıs ayına girmemiz rağmen, kıştan kalma günler yaşıyoruz. Hem yağmur hem de soğuk hava geride kalacak. Sıcaklar tam 14 derece birden artacak. İşte il il hava durumu..

Soğuk havalar geride kalacak! Sıcaklıklar tam 14 derece birden artacak
  • 12 Mayıs 2023, Cuma 16:48

Bahar aylarına girmemiz rağmen kıştan kalma günlerden geçiyoruz. Sıcak hava sevenlere müjde. Güzel havalar geri dönüyor. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Bugün İstanbul'un kuzey ilçeleri ve Anadolu yakası yağmurlu, 15 derece. Yarından itibaren ısınıyor. Yarın ve önümüzdeki 4-5 gün yağış yok. Sıcaklık yarın 20, pazar 22, pazartesi 24, salı 26 derece" mesajını paylaştı.

Yaz aylarına girilirken yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılmaya devam ediliyor. Bir ailenin evinde yılan bakın nereden çıktı
Yılanlarla ilgili uyarı üstüne uyarı yapılıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu ve Balıkesir çevreleri, İç Ege ve İzmir çevreleri, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz , Doğu Anadolu ve Güney
Yağışların, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Konya ve Denizli çevreleri ile Bursa, Burdur ve Isparta, Ankara, Kayseri, Sivas, Tunceli, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Ordu, Giresun, Tokat ve Adıyaman çevreleri ve Trabzon'un batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara'da Kuzeydoğudan (40-60 km/saat) kuvvetli esemesi bekleniyor.

Kızılay Başkanı Kınık İstifa Etti Kızılay Başkanı Kınık İstifa Etti

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık