"Şehit Ailelerinden sonra, Mustafabeyli vatandaşları da 2 yıldır oyalıyor"

  • 12 Aralık 2022, Pazartesi 21:17

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in vaatleri balon çıkınca, vatandaşın tepkisi geçikmedi. Daha önce; Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ayşe Muhacir'e söz veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem sözünü tutmayınca, Başkan Muhacir, Tam Adana Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu'ya konuşmuştu: "Hülya Başkan 2 yıldır bizi oyalıyor. Derneğimizde asılı olan Şehitlerimizin fotoğrafları düşecek diye korkuyoruz, duvardaki çatlakları 2 yıldır söylüyoruz, bizi oylayaıp durdu" demişti. 

Ceyhan'ın Mustafabeyli Mahallesi'nde bulunan eski, düğün salonu olarak kullanılan bina bakımsızlıktan kullanılmaz hale geidi. Mustafabeyli vatandaşlar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'e ateş püskürdü. "Hülya Başkan buranın düğün salonu olacağının sözünü vermişti. 2 Yıldır hiç bir söz yerine getirmedi." dedi. 

 Eski düğün salonu olarak kullanılan binanın, Mustafabeyli Tarım Kredi Kooperatifine depo olarak belediyeden istendiği öğrenildi. Belediye yetkililerinden olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Mustafabeyli vatandaşlar, Hülya Erdem'in bir an önce buraya el atmasını istiyor. 

Bakım ve onarım yetkisinin, belediyenin encumeninden çıktığı halde hiç bir işlem yapilmadığı öğrenildi. 

CHP'li Hülya Erdem Şehit Annelerini Üzdü... CHP'li Hülya Erdem Şehit Annelerini Üzdü...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık