Sabah Gazetesi'ne konuşan o kadın gerçekleri konuştu

Sabah Gazetesi'ne konuşan o kadın gerçekleri konuştu
  • 04 Şubat 2020, Salı 0:23

“Karnım aç dedim, odasından kovdu”

Sabah Gazetesi’nde yer alan “CHP’li Başkanın Vicdanı Buz Tuttu” manşetiyle ulusal basında çok konuşulmasının  ardından mağdur Derya Sönmez Ak Partili yakınlarına dert yandığı iddia edildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı hedef tahtasına koyan Sabah Gazetesi yine aldatıldı. Mağdur bırakıldım diyen Derya Sönmez,  Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’nda  gerçekleri konuştuğu öğrenildi. Sönmez, “CHP’li bir belediye, kendi kadrosuyla gelebilir. Beni işten çıkarıp, yerine kendi adamlarını da alabilir. Kendi partimin ilçe başkanı Muhammed İslam Bünül bana sahip çıkmadı. Kendi yakınında olanların birçoğunu EMBA, BOTAŞ’a aldırdı. Defalarca iş diye yalvardım. 7 aydır işsizim, bir bana iş bulamadı. Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün odasına gittim. Başkanım karnım aç, bana bir simit alırmısınız? Dedikten sonra bağırarak odasından kovdu. Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ağladığımı görünce sakinleştirmeye çalıştı. İlçe binasında yaşanan olayı herkes biliyor. Bünül göründüğü gibi değil” sözleriyle partilisine dert yandığı öğrenildi.

“Gazeteye konuşması için  whatsapp’dan davet edildi”

Ceyhan Belediyesi’nden işten çıkarılanların kurmuş olduğu Whatsapp gurubundan, Muhammed İslam Bünül’ün yakınında olan bir kişi, “AHaber’e röportaj verilecek acil gelin” mesajı gönderildiği ve AHaber kamerasına Derya Sönmez’in konuştuğu öğrenildi.

“Kadir Aydar için çok merhametli diyorlar”

Sabah Gazetesi’ne konuşan Derya Sönmez, “ben iş istiyorum, evladımı yanıma almak istiyorum” diyerek ağladığı konuşuldu. 7 aydır Ak Parti İlçe Başkanı tarafından hor görülen Derya Sönmez, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın Bünül’den daha merhametli olduğunu ifade ettiği öne sürüldü.  Ulusal Basında yer alan haberin kaymağını Bünül, acısını Derya Sönmez’in çektiği konuşulurken İl Başkanı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in danışmanlarına iletildiği ve tez zamanda mağduriyetin giderileceği konuşuldu. Muhammed İslam Bünül tarafından, bir tek simit için odasından kovduğu Derya Sönmez sahip çıkılmayı bekliyor.   

“Ben konuşursam İslam o koltukta oturamaz”

İşsiz kalan mağdur Derya Sönmez, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül tarafından küskünlerin gün geçtikçe arttığı ve partiyi  isteyerek dibe götürdüğünü, işsizler üzerinden prim yaparak, koltuğunu sağlamlaştırmak istediğini söyleyen Derya Sönmez, Ak Parti’nin zarar görmemesi için sustuğunu, konuştuğu takdirde Bünül’ün o koltuğu bir daha göremeyeceğini yakınlarıyla paylaştığı öne sürüldü. 

7 aydır işsiz olduğunu söyleyen Derya Sönmez, Ak Parti’nin en üst kademesine sesini duyurup, Bünül’ün çevirdiği dolapları bir bir anlatacağı konuşuluyor.  Bünül için ikiyüzlü yakıştırması yapıldı. Ak Parti’nin eski ilçe başkanı Süleyman Ulu’nun da eniştesi olan Muhammed İslam Bünül, koltuk uğruna Ulu içinde ağıza alınmayacak laflar ettiği öne sürülmüştü. Kin, öfke ve ötekileştiren tavırlarıyla partililer tarafından da istenmeyen kişi olan Bünül, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’a da zarar vermeye başladığı sesleri yükseldi. Başkan Ay’ın çalışmasını gölgeleyen Bünül’ün tekrardan ilçe başkanı olması halinde partiden istifa edecek yüzlerce kişi olacağı konuşuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık