Ceyhan Belediyesi’nin yardım tırı Elazığ ve Malatya'da

Ceyhan Belediyesi’nin yardım tırı Elazığ ve Malatya'da
  • 03 Şubat 2020, Pazartesi 22:24

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından bölgedeki vatandaşlara destek olmak amacıyla sosyal medyada duyurulan kampanya kapsamında toplanan yardım kolileri Elazığlı ve Malatyalı depremzedelere ulaştırıldı.

Resim

Ceyhan Belediyesi’nin içinde erzak kolisi, çocuk kıyafetleri ve botu, ayakkabı, battaniye, yorgan, çocuk bezi, bebek kıyafetleri, kadın iç giyim, erkek iç giyim, atkı, bere, sıvı sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, temizlik malzemeleri, kuru bakliyat ve kahvaltılıklardan oluşan yardım tırı Elazığ’a ve Malatya’ya ulaştı. Tırda yer alan yardım malzemelerinin önemli bir bölümünü Ceyhan’da yaşayan vatandaşların duyarlılığı, paylaşma ve dayanışma ruhu oluşturdu.

Resim
Vatandaşlar, bölgedeki depremzedelere yardım eli uzatmak için temin ettikleri malzemeleri Ceyhan Belediyesi Hayır Çarşısı’na ulaştırdı. Hem hazırladığı erzak kolilerini hem de vatandaşlardan gelen yardımları bir araya getiren Ceyhan Belediyesi, depremzedelerin yiyecek ve ısınma ihtiyaçlarına yardım eli uzattı.

Resim

Ceyhanlılar Yardım Kolilerine Sevgi Mesajlarını da Ekledi

Depremzedelere gönderdikleri yardım kolilerine iyi dilek temennilerini içeren mesajlarını eklemeyi de ihmal etmeyen Ceyhan halkı toplumsal olaylara duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Ceyhanlı vatandaşlar kolilere geçmiş olsun dileklerini ve destek içeren mesajlarını yazdıkları küçük not kâğıtları da eklediler.

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR’DAN YUNAN VEKİLE SERT TEPKİ CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR’DAN YUNAN VEKİLE SERT TEPKİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık