Okullarda yaşanan skandalların üstü neden kapatılıyor?

Okullarda yaşanan skandalların üstü neden kapatılıyor?
  • 12 Mart 2020, Perşembe 21:24

Ceyhan Halil Çiftçi Anadolu Lisesi’nde hizmetli Kenan Koç’un ölümünün üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen sorumlular hakkında işlem yapılmadığı öne sürüldü.  Ceyhan Kaymakamlığı oluru olmadan okulda gece bekçisi olarak görevlendirildiği ve görevi ifa ederken vefat ettiği ve 3 gün sonra cansız bedene ulaşıldığı ortaya çıkmıştı.

Müfettişler tarafından araştırılan olayın üstü kapatıldığı ve okul idaresi hakkında hiçbir işlem yapılmadığı iddiasıyla eğitim camiası çalkalanmaya başlandı.

Ceyhan Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer’in özel yaşantısının tartışıldığı bugünlerde, Halil Çiftçi Anadolu Lisesi okul müdürü Kadir Çetinoğlu bu kez okul birincisini sisteme işlemediği gerekçesiyle gündeme geldi.

Okul birincisi öğrencinin sisteme kaydı yapılamadığı için istediği bölüme gidemediği öne sürüldü. Okul yönetiminin yapmış olduğu ihmali göz ardı edenler yüzünden öğrencisinin mutsuz olduğu öne sürüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer’in cezai işlem yapmadığı iddia edildi. Okul idaresinin ihmalini görmemezlikten gelindiği konuşuluyor.  Aynı durumda 5 okulun olduğu Bakanlığın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne talimatı olduğu ve talimatı teğet geçerek işlem yapılmadığı iddia edildi.  Ceyhan’da yaşanan okul skandalların üstü kapatılmak istendiği ve Koçer’e yakın olan okul müdürlerinin de koruma altına girdiği öne sürüldü.

Şube Müdürü, Ceyhan Milli Eğitim Müdürünü Mahkemeye Verdi! Şube Müdürü, Ceyhan Milli Eğitim Müdürünü Mahkemeye Verdi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık