İşte Beştepe'de alınan virüs kararları

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İlk, orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil ilan edilecek. Üniversitelerimizle ilgili yine 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta tatil edilecektir" ifadelerini kullandı. Kalın, spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı.

İşte Beştepe'de alınan virüs kararları
  • 12 Mart 2020, Perşembe 20:41

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen koronavirüs zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu.İlk, orta ve liselerin 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil ilan edileceğini belirten Kalın, "Daha sonra 23 mart itibarıyla da uzaktan eğitimle öğrencilerimizin eğitimine devam etmeleri sağlanacak. Üniversitelerimizle ilgili yine 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta tatil edilecektir" ifadelerini kullandı.

SPOR MÜSABAKALARI SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Kalın, "Spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınmıştır" dedi.Fevkalade bir durum olmadığı müddetçe kamu görevlilerinin yurt dışına çıkışı izne bağlı olacaktır. Kalın, "Spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınmıştır" dedi. Bu karara göre Pazar günkü Galatasaray-Beşiktaş derbisi seyircisiz oynanacak.

 

Virüs nasıl bulaşır, korunmanın yolları nelerdir? İşte yanıtı Virüs nasıl bulaşır, korunmanın yolları nelerdir? İşte yanıtı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık