Nihat Sözütek, "Görevimin başındayım"

Adana Esnaf ve ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ESOB) Nihat Sözütek görevden alınarak yerine kayyum geldi iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Nihat Sözütek,
  • 06 Şubat 2020, Perşembe 20:59

Bunun üzerine Adana Esnaf ve ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ESOB) Nihat Sözütek görevinden alındığı haberi, ilgililerce "ESOB'u Bakanlık kararıyla seçime götürüyoruz" şeklinde açıklama yaptı.
Bu gelişme Adana’da şok etkisi yarattı.

ESOB’un 1- 15 Mart tarihleri arasında Öğretmenevi'nde kongreye gitmesi yönünde karar alındı.

Sözütek: “Görevimizin başındayız”

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Nihat Sözütek, bazı internet sitelerinde yer alan, ‘Adana ESOB’a kayyum atandı’ şeklindeki haberlerin gerçekle uzaktan yakından alakası olmadığını söyledi. Asılsız iddialarla Adana ESOB ve yönetiminin yıpratılmak istendiğini belirten Birlik Başkanı Nihat Sözütek, “Esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimiz müsterih olsun. Biz görevimizin başındayız” dedi.

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, internet üzerinden yayın yapan bazı haber sitelerinde, Adana ESOB Başkan ve yönetiminin görevden alınarak yerine kayyum atandığı yönündeki asılsız haberlerle ilgili açıklama yaptı. İnternet sitelerinde yer alan haberlerin, mesnetsiz iddialardan ibaret olduğunu dile getiren Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, “Esnaf, sanatkarlarımız ve Adanalı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Üretim ve istihdama katkısıyla ülke ekonomisinin lokomotifi ve can damarı olan üyelerimizin koşullarını iyileştirmek adına gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm icra kurulumuzla görevimizin başındayız. Kamuoyunu bilgilendirme göreviyle mükellef olan basın mensupları, meslek etiği gereği araştırmalı, konunun muhataplarının görüşlerini alarak haberi hazırlamalıdır. Haber hazırlanırken görüşlerimize başvurulması gazeteciliğin gereğine daha uygun olacaktır. Esnaf ve sanatkârlarımız ile kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

Başkan Kutluca, 'Adana’nın sorunlarına duyarlıyız' Başkan Kutluca, 'Adana’nın sorunlarına duyarlıyız'

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık