“Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi” Meyvelerini Veriyor

“Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi” kapsamında ilimizde dağıtımı yapılacak olan 50 adet Masa Tenisi ve 48 adet basketbol potasının proje tanıtımı, Ceyhan Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törenle yapıldı.

“Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi” Meyvelerini Veriyor
  • 26 Ekim 2022, Çarşamba 20:25

Törende konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ‘Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, eğitimde ve sporda fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" ile ilimiz genelinde spor malzemesi ihtiyacı olan okullarımıza spor malzemesi temini huşusunda iki okul ile protokol imzaladık.

8 ilçede 38 okula 50 adet masa tenisi masası yapım işini Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eliyle, 10 İlçede 43 Okula 84 adet basketbol potası yapım işini ise Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eliyle gerçekleştirdik. Diye konuşan Çintimar, Projemiz Adana’mıza ve tüm sporcularımıza hayırlı olsun’ dedi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki işbirliği gereğince gençlerimizin kullanımına sunulmak üzere ilimizde dağıtımı yapılacak olan 50 adet masa tenisi masası yapımı Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  84 adet basketbol potasının yapımı Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir. 

Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan törene İlçe Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, kurum yetkilileri ile üretimde çalışan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Memur ve emekli maaş zammı için hesaplar netleşiyor! Memur ve emekli maaş zammı için hesaplar netleşiyor!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık