Kılıçdaroğlu'nun Yeni Seçim Sloganı Belli Oldu

Kılıçdaroğlu'nun Yeni Seçim Sloganı Belli Oldu
  • 18 Mayıs 2023, Perşembe 13:21

illet İttifakı liderleri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için dün CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelmişti. 10 gün sonra 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde izlenilecek yol haritasının masaya yatırıldığı belirtilen toplantının ardından Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kameraların karşısında geçti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı salonda, arkadaki platformda yazan 'Türkiye için karar ver' sloganı dikkat çekti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"28 Mayıs'ta iki aday ve iki farklı aday sıfırdan milletimizin karşısına çıkacak. İlk turda oyunu kullanan tüm vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. İlk turda bu iktidara karşı değişim mesajı çıktı. Erdoğan iktidarının küstahlığına dur dendi. Milletimin oyunun yarısını bile alamadılar. AK Parti 7 puan geriledi.

Bir seçim süreci, malesef Erdoğan'ın yalan ve iftiralarıyla gölgelendi. Ben karşımda daha mert ve yürekli bir rakip görmek isterdim. İnsanımız da miting meydanlarında montajlanan videolardan medet ummayan adayları hak ediyordu. Ancak siyasi kültürümüz bir kez daha lekelendi. Ancak milletimizi çaresizlik içerisinde aldatmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamadı.

Milletimiz ilk turda yetkiyi ilk turda iktidara vermeyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi. Bize de milletimiz çok etkili mesaj verdi. Kimi vatandaşlarımız sandığa gitmedi, kimisi tepkisel oy kullandı. Kimisi de istemeye istemeye Erdoğan'a oy verdi. Sizlerin mesajlarını aldık.

Ulaşmamız gereken daha milyonlarca insanımız var. Tüm gayretimizi 10 günde bu alanda sarf edeceğiz.

Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla daha sığınmacı gelecek. Bunlar kalırsa #dolar 30 liraya çıkacak.

Kılıçdaroğlu’na Oy Karşılığı Alışveriş Kartı! Kılıçdaroğlu’na Oy Karşılığı Alışveriş Kartı!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık