AK Parti Ceyhan'da birinci olunca, CHP'liler faturayı Hülya Erdem'e kesti

AK Parti Ceyhan'da birinci olunca, CHP'liler faturayı Hülya Erdem'e kesti
  • 17 Mayıs 2023, Çarşamba 16:26

 

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Erdoğan 49.5 Kılıçdaroğlu 44.89 oy alarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir kez daha sandıklara gidilecek...

Kemal Kılıçdaroğlu gönüllüleri, CHP ilçe teşkilatı, CHP'li Belediye Başkanı, Milletvekili adayları ve ittifak temsilcileri topyekün Kılıçdaroğlu'na oy istedi. Ceyhan'da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 48.273 oy alırken, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan 44.001 oy aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 60 üzeri oy alacağını iddia eden CHP'liler hüsranla sonuçlanan seçimden sonra; "Bu durumun tek sorumlusu Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'dir" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Ceyhan'da birinci parti olunca, CHP'liler, Belediye Başkanı Hülya Erdem'e ateş püskürdü. CHP'liler tarafından istenmeyen isim olan Ceyhan Belediye personeli, Hülya Erdem'in özel kalem müdürüm dediği Öznur Akcan'ın, personellere yönelik yaptığı mobbing bir kez daha gündeme geldi. Seçim boyunca, Hülya Erdem'in sık sık şehir dışına çıkarak Kılıçdaroğlu'na destek turları atması partililer tarafından eleştirildi. Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ceyhan'da birinci çıkmasının tek nedeninin Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olduğu ifade edildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık