Hülya Erdem’in kurtuluş kalesi!

Hülya Erdem’in kurtuluş kalesi!
  • 03 Ocak 2022, Pazartesi 23:29

Belediye sistemini bilmeyen, donanımsız çalışma arkadaşlarıyla yol yürümeye devam eden Hülya Erdem’in zorluklarla mücadele ettiği öne sürüldü. Ceyhan kamuoyunda tepkilerin odağında olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in çıkış yolu aradığı kulislerde konuşuldu. Atadığı başkan yardımcısına 22 müdürlüğü bağlamasını değerlendiren siyasetçiler, “Erdem’in sığınacak limanı olmadığından kaynaklı, böyle hamleler yaptığını” ifade ettiler.

CHP’li Belediye Başkanının ekipsizlikten yakındığı konuşuldu. Türkiye genelinde derece almış, belediye tecrübesi bulunan ve Ceyhan’da belediye başkanı yardımcısı olarak daha önce de görev alan Gökhan Yantır’ın, Hülya Erdem’e can simidi olması bekleniyor.  

Yantır döneminde, belediye içerisinde müdür ve amirlerin daha sistemli bir yönetim şekli içerisinde çalışmalarını sürdürdüğü gözlenmişti. Yantır gittikten sonra belediyenin içerisi çiftliğe döndü. Herkes başkan, herkes yardımcı ve herkes müdür gibi davranmaya başlayınca, Hülya Erdem’in sonu hazırlandı. Hülya Erdem’in tek kurtuluş kalesi, belediyecilik tecrübesiyle Türkiye genelinde derece sahibi olan Gökhan Yantır olarak görünüyor.  Yantır’ın Başkan Erdem ile çalışıp çalışmayacağı bilinmese de, Erdem’i zirveye taşıyacak isim olarak lanse ediliyor.

İşte! Hülya Erdem'in İki Yüzü İşte! Hülya Erdem'in İki Yüzü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık