2021 - Muhammed İslam Bünül !

2021 - Muhammed İslam Bünül !
  • 04 Ocak 2022, Salı 0:37

AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanlığını yürüten Muhammed İslam Bünül’ün, CHP’li Ceyhan Belediyesi’ne yapmış olduğu sert eleştiriler nedeniyle, gündemde sürekli yer almayı başaran isim olmuştu.

CHP’li Ceyhan Belediyesi tarafından gerçekleşen işçi kıyımında, en ön saflarda yerini alarak, işten atılan emekçilerle basının karşına geçmiş, “Hak, Hukuk, Adalet diyordunuz, bu masum vatandaşlardan ne istediniz” sözleriyle, emekçilerin yanında duran isim olmuştu.

Dönemin belediye başkanı Kadir Aydar ile sözlü tartışmaların içinde hep var olan Muhammed İslam Bünül, Aydar’ın görevden alınmasından sonra, göreve gelen Hülya Erdem’e de uyarılarda bulunarak, “Ceyhan sizden hizmet bekliyor, takipçisi olacağız” sözleriyle, enselerinde nefeslerini hissettiren ismin adıydı, Muhammed İslam Bünül

AK Parti İlçe Başkanlığı bayrağını Sami Özsoy’a teslim ettikten sonra, Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler’den boşalan koltuğa talip olan Muhammed İslam Bünül’ün karşına iki aday çıktı. Büyük bir farkla Kent Konseyi Başkanı seçilen Muhammed İslam Bünül ilk açıklaması“Yenilikçi olacağız, çok çalışacağız” oldu.

Göreve gelir gelmez Kent Konseyi binasını yeniledi. Oturan değil, çalışan bir yönetim şekliyle Ceyhanlıların karşısına çıktı. Kadın ve Gençlik Meclisi’ni hareketlendirdi. Projeler üretip, etkinlikler düzenledi. Ülke genelinde yaşanan pandemi de herkes evdeyken; Onlar, kapı kapı dolaşıp erzak taşıdı. Kentin başkanı böyle olmalıydı.

Öksüz, Yetim ve Şehit çocuklarına nefes oldu, Engelli ve Akademi Meclisleri tarafından düzenlenen etkinliklerle, ilçede adından söz ettirdi. Uzun yıllar bir apartman duvarında asılı olan, tabelada yer alan Kent Konseyi Başkanlığı, artık aktif ve başarılı işlere imza atan gerçek bir konsey oluşturdu.

Projelerle, ilçede birçok etkinlikler yaparak, Ceyhan kamuoyunda sürekli yer almayı başardı.

Ceyhan Belediyesi’nde yaşanan rüşvet iddiası operasyonu 2021’e damga vursa da, Ceyhan’da en çok konuşulan ve basın mensupları tarafından da eleştirilen ve destek gören Muhammed İslam Bünül, 2021 yılına imza atan tek isim oldu.

İşte! Hülya Erdem'in İki Yüzü İşte! Hülya Erdem'in İki Yüzü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık