Herkesin gözü Ceyhan’da!

Herkesin gözü Ceyhan’da!
  • 07 Şubat 2020, Cuma 21:34

Ak Parti Ceyhan ilçe kongresinin tarihi belli olduktan sonra gözler Ankara’ya çevrildi. İl Başkanlığının Ak Parti Genel Merkeze gönderdiği rapor Ankara’ya ulaştı. Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’e yakın isimler, Bünül’ün çoktan işi bitirdiğini, beraber çalışacağı isimlerle ilgili GBT sorgusu yaptırdığı gündeme bomba gibi düştü.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün, memleketlisi Bingöllü vekille görüştüğü, işini sağlamlaştırdığı ve Ankara’da bulunan yakınlarının büyük uğraş verdiği öne sürüldü.

İlçe Başkanlığına aday olan isimler, çalışmalarını sürdürüyor. Kulislerde 5 isim öne çıkıyor. Dinçer Dinç Taner Cerit, İlhami Kolukırık, Mustafa Kiraz, Muhammed İslam Bünül

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, eski ilçe başkanlarını parti binasında ağırladı. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektuplar eski ilçe başkanlarına verilerek,  “Bir olalım, diri olalım, iri olalım” mesajı verildi. 31 Mart yerel seçimlerde kaybedilen ilçelerin tamamına yakın ilçe başkanlarının değişeceği konuşulurken, aday olan isimler harıl harıl çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Mehmet Ay ve ekibi taviz vermeden, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümek istiyor.

Ankara’ya davet edilecek isimler arasında yer alan Taner Cerit’in,  Sivil Toplum Kuruluşlarında güçlü bir isim olduğu ve Ceyhan’da köklü bir ailenin mensubu olarak, esnaflarla iç içe olan ve her kesimin takdirini toplayan Cerit, ilçe başkanlığına çok yakın…. İddialı isimler arasında yer alan İş insanı İlhami Kolukırık’ın ise, parti tabanında güçlü olduğu, Ankara’ya davet edileceği isimler arasında yer alacağı öne sürüldü. Bir diğer isim ise, Mustafa Kiraz… Kiraz’ın Milletvekili Tamer Dağlı’ya yakınlığını bilmeyen yok. Dağlı’nın Kiraz’dan yana inisiyatif kullanacağı konuşuldu.  Ak Parti’nin yeni Ceyhan İlçe Başkanının 15 gün içinde netlik kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Adana Siyaset Akademisi'nde, Türkiye ikincisi oldu Adana Siyaset Akademisi'nde, Türkiye ikincisi oldu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık