Adana Siyaset Akademisi'nde, Türkiye ikincisi oldu

Adana Siyaset Akademisi'nde, Türkiye ikincisi oldu
  • 07 Şubat 2020, Cuma 21:05

AK Parti AR-GE Başkanlığı'nın düzenlediği 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları sona ererken, Adana 750 kayıt ile 38 il arasında ikinci oldu.
Genel Merkez AR-GE Başkanlığı'nın 2008'de hayata geçirdiği Siyaset Akademisi'nde kayıt dönemi sona erdi. 38 ilde yürütülen kayıt döneminde, İzmir birinci olurken AK Parti Adana İl Başkanlığı 750 kayıt ile Türkiye ikincisi oldu. Bu dönem 'Siyaset Akademide başlar' temasıyla gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'nde Adana'da kayıt yapanların 413'ü üniversite mezunu, 255'i kadın, 267'si genç, 31'i engelli, 8 kişi de şehit yakını.

DERS ZİLİ ÇALACAK

'Yerli ve Milli Ekonomi Politikaları, 'Kuruluşundan Bugüne AK Parti', 'Yerel Yönetimlerde Dönüşüm', 'Türk Siyasal Hayatı', 'AK Parti'nin Mega Projeleri ve Proje Yönetimi', 'Yerel Yönetimler Perspektifinden AK Parti Belediyeciliği' başta olmak üzere 20 başlık altında eğitim verilecek olan Siyaset Akademisi'nde ders zili ise önümüzdeki haftalarda çalacak.
Siyaset Akademisi'ne olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Hemşehrilerimizin ilgisi bizi mutlu etti. Biz de programın sağlıklı ve verimli işleyişi için çalışmalarımızı tamamladık. Partimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, eğitim misyonunu sonuna kadar yerine getiren ve 'Siyaset Akademisi' gibi kurumsallaşmış bir proje ile bunu ortaya koymuş bir partidir'' dedi.

Mehmet Ay teşkilatı ayağa kaldırdı Mehmet Ay teşkilatı ayağa kaldırdı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık