HASTANE İÇİN BİR KEZ DAHA TARİH VERİLDİ: 2020 OCAK AYI…

Ceyhan Devlet Hastane’nin açılış tarihini veren 7. Siyasetçi olarak tarihe adını yazdıran Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, 2020 yılının Ocak ayında Ceyhan Devlet Hastanesi’nin hizmete açılacağını söyledi.

HASTANE İÇİN BİR KEZ DAHA TARİH VERİLDİ: 2020 OCAK AYI…
  • 10 Kasım 2019, Pazar 23:26

Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül “61.Danışma Meclisi” toplantısı düzenledi. Ak Parti Milletvekili Abdullah Doğru’nun da katıldığı toplantıya,  eski ilçe başkanları, eski belde başkanları meclis üyeleri, mahalle başkanları ve bazı muhtarlar katıldı.

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül toplantıda şöyle konuştu: “

 

Toplantıyı takip eden basın mensupları önünde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, daha sonra basına kapalı olarak toplantıya devam etti.

 

Muhammed İslam Bünül, basına açık olan toplantıda şunları ifade etti: “Kıymetli dava arkadaşlarım, malumunuz Ak Parti 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu. Kurulduktan kısa bir zaman sonra, 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara geldi. Millete hizmet yolunda, 17 yıllık yolculuğumuzda geçmiş dönemlerde teşkilatlarda görev alan büyüklerimiz başta Ziyaeddin Yağcı ağabeyim olmak üzere, yine geçtiğimiz günlerde Serap Aktaş Koşu Yolu’nda iki tane vatandaşımızı tren kazasında kaybetmiştik. Bunlardan dolayı hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hem Ziyaeddin Yağcı ağabeyimize hem de ten kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum.

 

Kıymetli dava arkadaşlarımız, Ak Parti Ceyhan teşkilatlarında görev yapan herkese teşekkür ediyoruz. Dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar, teşkilatta görev alan ilçe başkanı, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri gibi, ünvanlı görevler bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir. Asıl önemlisi hiçbir sıfatı olmadan da bu büyük davanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemliğini gösterebilmektir. Bunun için biz hiçbir kardeşimizi eski Ak Parti olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız. Hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza verip Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, liderimizle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacağız.

 

Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek, çalışmalarımızı azimli, kararlı ve gayretli bir şekilde yürütüyoruz. Dedikodulara, fitneye kulak asmayalım, biz işimize bakalım, işimizi yapalım, yolumuza devam edelim. Teşkilatlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

 

Kıymetli dava arkadaşlarım, bir önceli daraltılmış meclis toplantımızı bundan 2 ay önce gerçekleştirmiştik. Bu iki ay süre zarfında yaptığımız çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Sahadaki çalışmalarımızda mahalle temsilcilerimizden ana kademeden, kadın kolları ve gençlik kollarında görev yapan arkadaşlarımızla beraber, mahalledeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Cenazelerde, hasta ziyaretlerinde, düğün gibi önemli günlerde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu faaliyetler sahada gerçekleşirken, zaman zaman karşılıklı sorular ve sorunlar karşımıza çıkıyor. Bu soruları ve sorunları da çözme noktasında, Sayın vekilimizde burada, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya ziyaretimizi gerçekleştirdik. Vekillerimizle, Genel Başkan Yardımcılarımızla Ceyhan’ın sorunlarını dile getirdik. Ceyhan’la alakalı hazırlamış olduğumuz dosyaları vekillerimize ilettik. En başta 2011 yılında ihalesi yapılan, 2012 yılında temeli atılan Ceyhan Devlet Hastanesi ile ilgili raporlarımızı vekillerimize sunduk.  Vekillerimizde hemen orada bu konuyu görüştüler.  Ocak ayının 2020 yılında Ceyhan Devlet Hastanesi faaliyete girecek.  Ceyhan Devlet Hastanesi ile ilgili son durumu sizlere vermek istiyorum, hastanenin içerisinde yapılan çalışmalar bitti, sadece dışarı da DSİ’nin ve kara yollarının yapacağı çalışmalar var.  DSİ’nin yapacağı çalışmalarla ilgili ihalede gerçekleştirildi.  Biz Ankara’dayken vekillerimizin ciddi desteğiyle 350 Bin TL’yi DSİ hesabına geçildi. Kara yollarının orada kavşak düzenlemesiyle ilgili ve çevre düzenlemesiyle alakalı yapacağı çalışması için yaklaşık 1 Milyon TL maliyet gideri var.  Bu ödenek gerçekleştirilecek, ödenecek. 2020 yılının Ocak ayında Ceyhan Devlet Hastanesi’ni hizmette olacak.

 

Ceyhan Devlet Hastanesi ile yapımı başlanan Huzurevi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı,  Ceyhan Belediye Başkanı göreve gelir gelmez burayı yıkacağım demişti ama Ali, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’mız biz burayı yapacağız, bitireceğiz dedikten sonra bir şey yapamadılar. Önümüzdeki süreçte Huzurevi’nin inşaatını da tamamlayacağız.

 

Ceyhan’ın enerji üssü olmasından dolayı,  Cumhurbaşkanımızın da, Genel Başkan Yardımcılarımızın, Bakanlarımız, Milletvekillerimizin de, Ceyhan’ın önümüzdeki süreçte büyümesi gelişmesi için ciddi anlamda çalışmalar sarf ediyoruz. Bu çalışmalar neticesinde de, Bakanlığımız nezdinde, Ceyhan’da Hafızlık Kuran Kursu, Diyanet İşleri Başkanlığı’mız önderliğinde Eczacı Bahattin Sevinç Lisesi’nin hemen arka tarafında 10,5 dönüm maliyeye ait arazi vardı, o arazinin de Diyanet İşleri Başkanlığı nezdinde Ceyhan İlçe Müftülüğüne verilmesi için vekillerimizin katkısı olmuştur ve o arazi müftülüğümüze verilmiştir.

 

Serap Aktaş Koşu Yolu’nda meydana gelen kazaların son bulması için, Ceyhan Kaymakamız Dr. Bayram Yılmaz’ın vermiş olduğu dilekçenin de takibini biz, Tamer Dağlı vekilimizin takibiyle beraber sonuçlandırdık. Oranın kapatılması içinde Devlet Demir Yolları Bölge Müdürlüğü’müz çalışmaları başlattı.”

 

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’ün basına açık yapmış olduğu konuşmanın ardından basına kapalı toplantı devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık