Esnafa toplamda 5 bin lira kira desteği verilecek!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabine toplantısının saat 15.25'te başladı. Toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kararları açıklıyor.

Esnafa toplamda 5 bin lira kira desteği verilecek!
  • 14 Aralık 2020, Pazartesi 20:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Yıl sonuna kadar spotaj oranları 1 Haziran'a uzatıyoruz. İşyeri KDV oranları yüzde 8 olarak devam edeceğz. KDV süreleri 1 Hazirana kadar uzattık. Esnafımıza 3 ay süreyle ayda bin 250  lira destek vereceğiz. Taksi, dolmuş pazarcı vs kesimler faydalanacak. Yılbaşında 4 gün kısıtlama olarak belirlendi 

Son dönemde ABD ve Avrupa'da ülkemize yaptırım söylemlerinin artmış olması üzüntü vericidir. Halbuki Türkiye, Avrupa'dan yıllardır söz verdiği tam üyelik sözünü yerine getirmeyi beklemektedir. Biz komşularıyla ya da herhangi bir ülkeyle çatışma içinde olmak isteyen bir ülke değiliz. Kimsenin hakkına el uzatmadığımız gibi kimsenin de hakkımıza el uzatmasına izin vermeyiz. Nerede bir haksızlık ve ya zulüm varsa tepkimizi ortaya koyarak, adaletin tesisi için tavrımızı ortaya koyuyoruz. Ay yıldızlı al bayrağımız, dünyanın 4 bir köşesinde adalet, özgürlük ve hukuk mücadelesini temsil ediyor.

"DAĞLIK KARABAĞ'IN VATAN HASRETİ SON BULMUŞTUR"

Türkiye ve Azerbaycan bu hissiyatla öz kardeş olarak selamlaşmış ve yepyeni bir köprü inşa etmiştir. Azerbaycan, 44 gündür süren vatan muharebesini zaferle taçlandırmıştır. Dağlık Karabağ'ın vatan hasreti son bulmuştur. Karabağ artık donmuş bir ittifak değil, şanlı bir zaferi ima ediyor. Azerbaycan Bayrağı, 30 yıllık bir aran ın ardından gururla dalgalanıyor.

Geçimsiz işçi dikkat! Geçimsiz işçi dikkat!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık