Ceyhan'da fırın ve marketlere maske dağıtıldı

Ceyhan'da fırın ve marketlere maske dağıtıldı
  • 14 Aralık 2020, Pazartesi 20:10

Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Başkan Erdem sokağa çıkma yasağından dolayı esnaflara maske dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı. Ceyhan Belediyesi, korona virüsün  yayılmasının ardından ardı ardına tedbirler almaya devam ediyor. Başkan Erdem korona virüse karşı vatandaşları uyararak ve esnafı gezerek kurallara uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Esnafı  gezerek vatandaşlara maske dağıtan ve sorunlarını dinleyen Başkan Hülya Erdem; " Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Halkımızın sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Özellikle esnaflarımıza maske dağıtımını uzun süredir yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tamamı halkımızın sağlığını koruyup, korona virüsün yayılmasına engel olmak içindir. Ceyhan'ımızın caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarda maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşehrilerimizin salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz" dedi.

CEYHAN'DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu arada Ceyhan Belediyesi ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında Ceyhan genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
İlçe Merkezi ve Mahallelerde vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapılıyor. Ceyhan'ın dört bir tarafında çalışma yapan ekipler, salgın hastalıkların yayılmasını engellemek için önlemlerini almaya devam ediyor. Korona virüs ve halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlemler devam edecek.


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz dede korona virüs insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Şehrimizin her yerinde dezenfekte çalışmalarımız periyodik olarak aralıklarla devam ediyor. Korona virüsü atlatana ve normale dönene kadar dezenfekte çalışmalarımız devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın tüm kurallara uymalarını sağlıklarını korumalarını rica ediyorum. Sizlerin sağlığı her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın sağlığı için yorulmadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Geçimsiz işçi dikkat! Geçimsiz işçi dikkat!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık