Derman mı, Dert mi?

Derman mı, Dert mi?
  • 13 Nisan 2020, Pazartesi 23:00

Son günlerde Ceyhan Kamuoyunu meşgul eden ve parti genel merkezlerinde dahi gündem oluşturan Ceyhan Belediyesinde çalışanlarla ilgili liste hakkında Ceyhan Belediyesinin resmi Facebook sayfasında bir açıklama yapıldı. Açıklamanın alelacele ve acemice hazırlandığı gözden kaçmadı. Şimdi Ceyhan Kamuoyu Adına biz soralım:



1- Belediye ve tüm kurumlarda çalışanların SGK’ya veri girişi yapılmaktadır. Kimin hangi tarihte işe girdiği ve ne zaman çıktığını bilmek çok zor olmasa gerek. Çalıştığı iddia edilenlerin T.C sine kadar bilenler işe giriş ve çıkış tarihinide bilmiyorlar mıdır?

2-Resmi açıklamayla kamuoyu yanıltılıyor ve aldatılıyorsa suç işlenmiş olunmuyor mu?

3- Yarın hem kamuoyunda paylaşılan hemde belediyenin resmî açıklamasında adı geçen şahısların işe giriş tarihleri açıklanırsa birileri istifa eder mi?

4- Belediye resmî basın açıklamasında Başkan Yardımcısı Gökhan Yantır’ın eşi ve belediyede ekonomist kadrosunda görünen Zehra Altunbaş Yantır ile Ekonomist Çisil Badak sözleşmeli memur olmalarına rağmen hiç belediyede mesai yapmışlar mıdır?

5- Belediyede hiç belediyeye gelmemiş olmasına rağmen Personel A.Ş. de çalışan kaç bankamatikçi var.

6- Belediyenin Resmi açıklamasında veya Sosyal Medyada dolaşan isimler belediyede çalışmadılarsa Valilik neden soruşturma talep etti? İçişleri Bakanlığı neden soruşturma onayı verdi? 13.04.2020 Pazartesi Valilikten müfettişler neden geldi?

Sözü fazla uzatmadan;
Ceyhan Belediyesi'nin şirketi olan Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş sermaye yapısı gereği KAMU' nun yani CEYHANLI'nın malıdır....
Ceyhan gündemini meşgul eden bu tip iddialara Şefaflık ve hesap verebilirlik ilkesinden hareketle ,Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş yöneticileri resmi belgelerle Ceyhan'a hesap vermelidir!
Kendileri tarafından antetli kağıda yapılan , gayr-ı resmi yazılarla olmaz bu işler....
Çalışan özel bilgileri (TC Kimlik no) gizlenerek SGK kayıtlarını Ceyhan Halkına sunarsınız, iddia sahiplerine gereken cevabı vermiş olursunuz.
Kaldı ki , siz ne kadar gizlesenizde SGK sisteminde bu kayıtlar mevcuttur.
Vakit zaman geldiğinde , iddiaları ilgili makamlar belgeleri ile ispat ederlerse, mahcubiyet artmakla kalmaz, yalan-yanlış bilgilerle Ceyhanlıya büyük saygısızlık yapılmış olur....
Kimse kendini "alim", alemi "ahmak" sanmasın....
Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini, herkes biliyor zarların hileli olduğunu.
Derse birisi yanlış mı olur.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık